Sayfa 153/178 İlkİlk ... 53103143151152153154155163 ... SonSon
Arama sonucu : 1418 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

  1. garantiden yapılan satışlar durursa hisse ivmelenir, açıkçası o satışları da yıl sonu için yapılan kar realizasyonu kapsamında değerlendirdim ama öyle olup olmadığını bir kaç gün içinde öğreniriz... 12 ocakta yasak bitiyor, o tarihi beklemezler umarım.

  2.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    garantiden yapılan satışlar durursa hisse ivmelenir, açıkçası o satışları da yıl sonu için yapılan kar realizasyonu kapsamında değerlendirdim ama öyle olup olmadığını bir kaç gün içinde öğreniriz... 12 ocakta yasak bitiyor, o tarihi beklemezler umarım.
    bist 100 fonları da alıma geçse çok güzel olacak inşallah...

  3. her yıl aralık aylarında fonlar yıl boyunca kar yaptıkları hisselerde bir miktar realizasyonlara giriyorlar...aralık ayında teknosadaki fonların satışlarını bu kapsamda değerlendirmek gerekiyor...aralık ayından sonra ise tekrardan alışa geçiyorlar...işte bu gün görüyorsunuz teknosa agresif çıkış tepkisi veriyor...teknosa kaliteli hissedir...beklentileri güzeldir...sabır etmek gerekiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

  4.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Kazançkapısı kayıp
    Keko bizi bıraktı Gesanda
    Form olmadığı kadar sessiz
    Dostum kayıp değilim,sadece forumda pek yazmıyorum..twitter da biraz daha fazla yazıyorum..

  5. Teknosa da sürecin nerelere evrileceğini 10 tl fiyatlardan yazmaya başladım ve fiyatlama öngörümüz dahilinde oluştu..şimdi piyasa son çeyrek bilançoyu görüp tavır alacaktır.. önümüzdeki sürece kmpur hissesini dahil ederek portföyü böldüm..
    Bol kazançlar..

  6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Teknosa da sürecin nerelere evrileceğini 10 tl fiyatlardan yazmaya başladım ve fiyatlama öngörümüz dahilinde oluştu..şimdi piyasa son çeyrek bilançoyu görüp tavır alacaktır.. önümüzdeki sürece kmpur hissesini dahil ederek portföyü böldüm..
    Bol kazançlar..
    Kmpir maliyet nedir ve hedef nedir kısa orta uzun vadede sakıncası yoksa

    M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  7.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Kmpir maliyet nedir ve hedef nedir kısa orta uzun vadede sakıncası yoksa

    M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kmpur maliyetim kademeli alımlarla 122 civarı..şirket mevcut kapasitesini 2 katına çıkararak 110 bin tondan 205 bine çıkardı..yatırımın bir kısmı avrupa pazarına satış amacıyla Letonya’da hazır bir fabrika satın aldı(25 bin ton)..diğer yatırım da gebze fabrikasını kurarak yaptı..sektör ürün çeşitliliği yaratma konusunda önü çok açık..örneğin dün atılan kap’ta arge çalışması sonucunda yarattığı ürünler sayesinde savunma sanayisine ürün tedarik edecek..ayakkabı-inşaat-otomotiv-enerji gibi sektöre yoğun üretim gerçekleştiren kmpur iç pazarda fiyatları belirleme gücüne sahip bir şirket..iç pazarın %40 ına hakim diyebilirim..dünya da ilk 10 kimya üreticisi olma hedefi var..yatırımcının duymak istediği hikayenin burada olduğunu düşünüyorum..
    Saygılar,bol kazançlar..

  8. sabah gazetesinde çıkan habere göre cumhurbaşkanı erdoğan, gençlere ilk sefere mahsus olmak üzere ötv siz cep telefonu ve tablet vereceklerini belirtmiş. iktidara yakın bir gazete olduğu için yakında açıklarlar diye düşünüyorum. ee bu da teknosaya çok olumlu bir şekilde yansıyacak herhalde. hayırlısı diyelim.

Sayfa 153/178 İlkİlk ... 53103143151152153154155163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •