versinler bakalım sn.buraktepe.
kayıtlı tavanımız olmuş 450 milyon.
satanlara hayırlı olsun.
biz yola devam
versinler bakalım sn.buraktepe.
kayıtlı tavanımız olmuş 450 milyon.
satanlara hayırlı olsun.
biz yola devam
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Sayin joker
Sabah esasinda belli ettiydi tavana yakin trade lik bi kisim lot verilip alttan yerine konulabilirdi. Yalniz uzun suredir bekliyoruz. Ilk tavani bozmasinda satacaksak dedigin gibi beklemenin ne anlami kaldi. Dune gore hala artidayiz. Satmak isteyen varsada imkan gecmis degil.
Fiyat 4960
Yuzde 4,5 arti
Bi miktar toparladi ama gel gel de olabilir. Islem hacmi son iki tavani yakaladi. Normal sartlarda bir hisse tavan serisi yaparken islem hacmi saglam yukselerek tavanida bozuyorsa anlayinki mal devir ediliyor ve donecektir. Tabi bu normal sartlardaki durum icin. Bffen gibi sermaye tavanini gk oncesi artiran firmada oyun da olabilir. Bakalim satmadim bekliyorum suan.
Ytd
5000 uzerine atti. Altina dusurmemeye calisiyor soekettin efendi. Olumlu suan.
Fiyat 5060
Yuzde 6,5
5000 uzeri tutunmaya devam ediyoruz. Diger bedelsizlerde eksileri azalttilar. Endeksin de sabah sabah tadi yoktu. Digerleri artiya gecerse buna destek olurmu bakalim gorecegiz
Fiyat 5017
Yuzde 5.15
Ytd
Merhabalar arkadaşlar.Artık ben de boşfrenciyim.Biraz geç oldu ama olsun .Sonuçta bir hikaye var ortada.
İlk hedefimiz ege eni geçmek olsun.
Yer İmleri