Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 423/505 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Sabah 12.71 den almaya başladım bismillah

12.61 ... 12.51...12.40 aldım daha sonra
    Nereden alırsam alayım Zarar))

Çok istikrarlı bir tahta.. hep düşüyor

En son 14 ay her gün düşmüştü.

Sonra toparlayıp 4 ay sürekli düştü. Sonra toparlayıp 1.5 ay sürekli düştü

Düşme konusunda çok istikrarlı

16 seviyesini girdiği yeri 14 ay sonra görebildik.

Müthiş bir performans))
    Bugün 12.30 ,12.20 den aldım az birşey yine

Yine zarar ettim

Düştüğü her noktadan alıp zarar ediyorum.

Müthiş bir istikrar... Bugün al, akşama zarar et. Kesintisiz zarar

))

Komik olan esas mesele, 1.5 milyar lira değer bictiğim hissenin 100 bin lira satış yiyince 15 kademe gevşemesi 100 bin liralık satış ile şirketin piyasa değeri 15 milyon lira düşüyor. Hadi burdan Yak .

İsbankasi bugün 3 milyarlık hisse alımı yapacağını açıkladı. Şirketine güvenen patronlar geri alım yapıyor

Bizim patron ise tam tersi, hisseyi satıyor 12.35 den. Demek ki patron için hissenin ederi 12.35. yada 12.35 den alacak bı enayi buldu. Yada patrondan hisseyi alan kişinin ortaklık payı edinme niyeti var

Sonuç;

Düşüyor hisse , sebepsiz ve anlamsız bir şekilde düşüyor

3 vakte kadar olumlu yada olumsuz bir haber kap bekliyorum...

Bu absürt işlemlerin dayandığı bir haber olduğuna inanıyorum... filler tepisme öncesinde hortumlarını birbirlerine vururken, araya girmeyin
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. Almanya dışişleri bakanı bearbock: çin'den kaynaklı mevcut covid dalgasını ciddiye almalıyız

3. Patron hastalıktan medet umma... Covid tekrar hortlamasin da şirket batarsa batsın.. gerci batacagi da yok ya.
     Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku
    Almanya dışişleri bakanı bearbock: çin'den kaynaklı mevcut covid dalgasını ciddiye almalıyız
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hem fillerle yan gelip takılma arada ezilme de , hemde her kademe al masAllah nasıl bir nakit getirisi var hocam sizde ( kulyutar)

Umarım her alım kademeniz 5/10/25/50 lotlar degildir diye umuyorum.

Sadece dün ile bugun totalde elimdeki lota yazan zarar 100+k civarı

5.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Hem fillerle yan gelip takılma arada ezilme de , hemde her kademe al masAllah nasıl bir nakit getirisi var hocam sizde ( kulyutar)

Umarım her alım kademeniz 5/10/25/50 lotlar degildir diye umuyorum.

Sadece dün ile bugun totalde elimdeki lota yazan zarar 100+k civarı
    100 'er lot alabiliyorum ..her ay 10 kez alabiliyorum bu şekilde. 15 lira olana kadar her ay gördüğüm yerden alırım . Aylık tasarrufun bu kadar ancak.

Bu arada totalde zarar sizden fazla

Don't panic

Sadece sabrımız test ediliyor))
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

6. Endeks 1000 puan altında iken bu hisse 27 lira idi

Tarih tekerrür etmez... Hatalar tekerrür eder.

%250 endeksten geride bu hisse şu anda.

Geçen sefer spekülatif yükselmişti, 30milyon lira Özkaynakla oralara gitmesi zaten abesle iştigal

Şimdi 2022 özkaynagini 700 milyon gibi bekliyorum. Borsa defter değerinin 2'ye düşmesi demektir bu. A1 kapital arz olursa, defter değerimiz 1'in altına iner. Al sana beklenti işte.

Hacimsuz düşüş devam ediyor.sanki biri küfrederek çıkıyor hisseden parça parça. Sanki planları bozulmuş gibi

Tahtada bir sıkıntı olduğu belli.. bu sıkıntı şirket kaynaklı olamaz, çünkü şirket gayet güzel çalışıyor. Borsa uzmanı patronumuz olduğu halde hisse neden 2.5 senedir bursa performansı olarak rezil durumda?

1- patron bizi sevmiyor
    2-hisseyi göcerten ilk haber A1 kapitalden gelmişti , bu para etmez bu şirket denilerek. Bu da hissede ki grubu perişan etti. Onların ısrarla beklemesi mi bozuyor tahtayı?
    Yoksa patron defolun gidin mi diyor ?

Yada kimsenin umurunda değil hissenin performansı, nasılsa herkes maaşını alıyor şirketten ...

Göçüyor tahta, dışardan bakınca. Bu sebeple müşterisi yok.

Kimse müşteri olmasın diye bir çaba mı var?

Aklımda 40 tilki dolaşıyor. Hiçbirinin kuyruğu diğerine değmiyor

Her olasılığı hesaplamak imkansız..
    Belki de şirket el değiştirecek , alacak olan kişinin rakamına mi çekiliyor hisse?

Belki birleşerek yatırım bankası olacaklar, Özkaynak değerlerine yakın yere çekilecek hepsi , birleşme öncesi

Ve yahutta bu herif emanet para ile iş yapıyordu. Paranın sahibine para lazım oldu))

Fabrika ne alemde?
    Bu kulak çubuğu makinesi alıp yapanadi açılışı. Havalı ismi var, swap... ))

Leasing ile 5 tane plastik enjeksiyon makinesi alıp basamadi bir türlü laboratuvar tüplerini

Hammadde uretecez kit için demişti.. o konuda da tek kelam Yok

Patronun aklımda kalan bir sözü vardı... " Taşıdığınız hissenin ne olduğunun farkında değilsiniz"

Bakıyorum elime, her gün istikrarlı bir şekilde göçen bir tahta

Bilançoda hisse başı 5 lira kar yapacağımiz zamanların gelmesini bekliyorum . Ozkaynaklarimizin 3 milyar lira olacağı günü bekliyorum

Gelen giden yok ...bekle bekle dur

Alt-üstü bir enzim üretecekti. Ne kadar zorlandı yaww ARGE birimini dağıtın madem, boşuna para vermeyin

7. 12.35 den özel emirle kim aldi ise, 1.3 milyon lira zarar yazdı 3 günde..

Güler holding ve ıcg nin sattigi malı ky mi aldi?
    Nereden baksan 8 milyon adet hisse satıldı. 120 milyon lira en az.

Eeee nerede alanlar, hisse düşerken ortalama dahi yapmadı kimse

Dümenden mi sattilar yoksa hisseyi?

8.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    12.35 den özel emirle kim aldi ise, 1.3 milyon lira zarar yazdı 3 günde..

Güler holding ve ıcg nin sattigi malı ky mi aldi?
    Nereden baksan 8 milyon adet hisse satıldı. 120 milyon lira en az.

Eeee nerede alanlar, hisse düşerken ortalama dahi yapmadı kimse

Dümenden mi sattilar yoksa hisseyi?
    120 Milyon TL bugün için artık çok para değil. 120 kişi bir araya gelse toplar o parayı. Mesele şu: Bir anda o gün aynı yerde aynı zamanda mı bu 120 kişi RTA almaya karar verdi? İşin ilginç tarafı bu.!

Bence dümenden satıldı. Kimse altın yumurtlayan tavuğunu bu fiyatlardan satmaz. Hele hele bir finans profesyöneli ise bu kişi.

Fabrikayı açıyoruz de, 30 TL den okut piyasaya. A1 Capital arz oldu de 40 TL den okut piyasaya. Enzim işi için ortaklık kuruyoruz de 50 TL den okut piyasaya. Ama ne bileyim 14 TL'den babası oğluna vermez bu şirketi.

Hikaye çok. Fakat, tahta hazır değil galiba.!

Sayfa 423/505 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •