Sayfa 968/1011 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Sevgili Emlak ,

Bahsettiğin hacimi yapabiliyorsan eğer çok iyi teklif etseler dahi küçük kurum olmamak durumunda.
    Aksi takdirde bahsettiğin hacmin gerektirdiği işlemlerde sobelenirsin.
    Ben 3 kurumdan işlem yapıyorum.
    Naçizane önerim birden fazla kurumla çalışmandır.
    Bol kazançlar.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Başkan patates oldun diolar ne dion? Malı gucakladım demişin üstüne 10 bin puan yemişin diyenler var başlıkta

Ben kebab yemekle meşşguldüm takip edemiyorum
    Dostum onu diyen fırın ekmek yemesi lazım 🤗 onun kaçırdığı nokta ben aldığımı üstten sattım mı sattığımı altran aldım mı problem yok bugün nereden sattıysam alttan nereden aldıysam üstten verdim o diyenlere bakma sen 🤗 altın da da - oldu geldi yazdı seslendi ondan sonra sesi kesildi ama allah var bugün ne zaman lönglesem Kemal’i üzeceğimi düşünerek oynadım 🤗🤗

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Şimdi ben komisyon oranlarımı yazarım ds ona da inanmaz bazı muhteremler

Vobta ve hissede 100 bin tl de 10 tl den fazlası yorar adamı 🤗
    Dayı sen hangi kurumla calisiyon 1 milyonluk hisse alacaksın 100 lira komisyon ödeyeceksin. Valla iyiyimis.

4. Çağrı ben hodri meydan diyorum
    O laf atanlar gelsin canlı ve reel yazsın
    Yada poz vurkaçını atsın benim attığım görselleri topla piyasadaki marjdan düşükse ben bu işi bırakırım 🤗🤗🤗

5.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Dayı sen hangi kurumla calisiyon 1 milyonluk hisse alacaksın 100 lira komisyon ödeyeceksin. Valla iyiyimis.
    Dayucuğum ben yazsam da inanmıyorlar tiktir et 🤗🤗 o yüzden biz işimize bakalım ama komisyon düşük olmasa 10/20puana alıp satamam harelde 🤗🤗

6. Daş atıp kolum mu yoruldu yo
    Akşam seansı da vurup kaçtım bereket versin
    Kemal’e selam 🤗🤗🤗

7. Sevgili Thebigshort,

Anlamakta zorlanıyoruz hakikaten.
    Sorular çok basit ; kaç kontratla işlem yapıyorsun? Bir kez en azından görüntü at.
    Tek kontrat mı yoksa 30-40-50 li kontratlar mı?
    Ve pozisyonu açarken yazmadığın için burada bu görüntüleri de paylaşmanın hiçbir anlamı yok.
    Çünkü bu sadece kar edilen pozisyonların görüntüsü olarak düşündürtüyor.

Belli ki senkronun bu aralar çok iyi, Allah daha çok versin tüm kalbimle söylüyorum.
    Ama artık anlamsız olmaya başladı paylaşımlar.

8. Bence big dayu palanın elemanı. Vadelide kazanmanın ne kadar kolay olduğunu empoze ediyor boyuna. Ağına yeni sazanlar düşürmeye çalışıyor gibi. Hatta ve hatta sürekli trende ters işlem yaptığı icin de palaya sortcu lazim diye yorumladım.

Sayfa 968/1011 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •