Gecenin bir yarısı bu forumda 25 kişi varsa yarın güzel olacak demektir..;-))
Hadi hayırlısı..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Gecenin bir yarısı bu forumda 25 kişi varsa yarın güzel olacak demektir..;-))
Hadi hayırlısı..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Geçmiş olsun demek lazım
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vesta eski bgc ismi değişmiş cismi aynı
Gecenin bir yarısında burada olanlar bir kaç kişisi hariç19 üstü maliyetlenip gireni hesap edip kızarıp ateşi yükselip burada yüreklerine su serpecek birileri çıkar mı diye gelenler
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Konut kampanyası ikinci el kapsamıyor aslında bize yarar örneğin 15 milyona alacak 5 milyona kadar kredi alabiliyor anladığım kadarıyla aylık gelir 80 k üstü değilse..
Bazıları türedi sağda solda kampanya değerleme zart zurt gyo yılı olacak onları kucak yaptılar..
Takas %69 a kadar toplanmıştı 64 lere düştük yanılmıyorsam %5 i yaydılar millete patron bu işte yine başrolde bence..
Borçlanma haberi raporların geç gelmesi iş yatırım olayı ki öncesinde 2 günde bir en düşük fk lı şirketler diye adımız anıyordu, yıl sonu açıklarım dedi yine açıklamadı projeleri... Zaten para akıllıdır niye sana bu kadar düşük değerleme veriyor patron yüzünden demedi mi ev yerine gyo hissesi alın diye 1 ay sonra toplu mal sattı özel emirle ... Adamlar unutmuyor bu hokkabazlıkları yoksa
Defter değeri 25 30 arasına dayanmış en değerli araziler stoklar kiralar otel ve yeni oteller bu fiyata olmaz....
ziraat veya ekgyo dan ucuz çarpan olmamız akıl almaz bir şey ya hertürlü karları düşük tutulup kamu yararına çalışmaya zorlanan şirketlerden ucuzuz çok ilginç...
Neyse bekliyorum Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize..
Bir dost
Syn. Sertol yazmış patron dürüst değil heran herşeyi yapabilecek durumda çünkü hisselerde gözü var (gözü çıksın) artık degisti diyordum ama huylu huyundan vaz geçmiyormuş fonlar ve büyük yatırımcılar bunun tedirginliğini yaşıyor ez cümle hissesine böyle şeyler yapan patronları ALLAH kahretsin kazandığı her kuruş bedenine batsın kefen parası olsun..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
İyice hafiflettiler. Bugün sürprizlere gebe olabilir.![]()
İşte Hendek! İşte Devekuşu!
Bu fiyat düşüşü dünkü kampanyadan daha cazip gayrimenkul yatırımı yapacaklara
YTD
Yer İmleri