Özdil'in son yazısını eleştirmek için girmiştim. Ama bu topikte çok hareket olmuş, uzun cevaplar verince vakit kalmadı.
Bir kaç cümle yazıp kaçayım.
Özdil bekledi bekledi en sonunda kararınımı verdi emirmi kesin olarak geldi bilemiyorum oda son noktayı koydu. imamoğlu dedi.
imamoğlu hakkındaki düşüncemi yazmıştım, chp içindeki bu ülke için olabilecek olabilecek en kötü aday. karakter bazında tayyip ile yarışır benzeri şeyler demiştim. Zaten kılıçdaroğlu'nun sağdan devşirdiği biri.
Özdil de imamoğlu demiş.
Özdil i anlatmıştım, ülkemizi sömüren gruba dahil biri demiştim. Ülkemizi sömüren grup ise defalarca yazdığım gibi bu ülkedeki dış destekli ibrani kökenli yahudiler. Ülkedeki yahudi olmayan pek çok insanı da araç olarak kullanıyorlar.
Özdil imamoğlu demişse, grup olarak kararlarını vermişler demektir.
Grup değilde bireysel karar aldıysa.
Diğer ihtimal se, adaylara bakmıştır. akp olmasında kim olursa olsun daha iyi diye aptalca bir çıkarımda bulunmuştur. Örnekte ne demiştim, "bireysel çıkarın için karar verirsen uzun vadede batarsın." özdil de hiç olmazsa akp içinden değil kontrol edebiliriz diye düşünmüştür.
imamoğlu seçilirse yıllar sonra tayyip için yazdıklarını imamoğlu içinde yazacağından emin olabilirsiniz.
En düşük ihtimal se, imamoğlu Ödil in etkisini bildiğinden, gidip kendini Özdil e pazarlamıştır. Ne dersen yapacam demiştir. Özdil ne duymak istiyorsa hepsini sıralayıp 2 ile çarpmıştır. Özdil de son yazısını kaleme almıştır.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri