Originally Posted by dva glaza Dün gece (diğer topikte kaldı) KaraKemal ve Lucky arasında istişare oldu ama KaraKemal haklı.(belgesi yukarıda) Borsamızda büyük oyuncu her zaman Ky.nin 1 adım önünde,bu psikolejiye oynuyorlar ve sonuç Ky. mağdur oluyor. VİOP çok ama çoook tehlikeli özellikle borsaya yeni girenler için.! YTD 976 bın ceza nedır 9 milyon kesseler az
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Originally Posted by palmet 976 bın ceza nedır 9 milyon kesseler az Bu haber arşivimden,2016 yılında gerçekleşmiş,güncelde durum nedir bilemeyiz. YTD
Originally Posted by dva glaza Bu haber arşivimden,2016 yılından,güncelde durum nedir bilemeyiz. YTD 2016 ya göre hersey 10 kat pahalandı
Originally Posted by dva glaza Bu haber arşivimden,2016 yılında gerçekleşmiş,güncelde durum nedir bilemeyiz. YTD üstad, ben bu olayı biliyorum az çok, esasen bizim kastettiğimiz mevzuuda sn hamza haklı, o yüzden daha öte bi yorum yapmıycam
Görüntü millet teminatına güvenip düştükçe longa yüklenmiş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Forum Rules
Yer İmleri