Sayfa 608/1001 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bosporus gelsin alicam.dip yapmasini bekliyirum fiyatlarin.
    Para fışkıyor da ondan dedim :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Bizim insanımız ağlaklıyı kendini acındırmayı çok sever bayılır..
    Çuval çuval para kazanan iş adamına git..Ehhhh geçen seneyi mumla arıyoruz yeğenim der..
    Kimse ben pohh gibi kazandım demez..
    Üsküdar meydanındaki o amca hariç..

80 lerde de vardı 90 larda da
    5 sene önce de bu muhabbetler vardı..
    Geçen sene de vardı..
    Önümüzdeki sene de olacak..

Her sene sıfır araç satışları rekor kıracak ev satışları rekor kıracaz beyaz eşya mobilya..Elektronik satışlar cirolar patlayacak..
    Tatil köyler full+full çekecek..(bu sene dolar biraz yükselince aralık ocakda falan turizm batar eder deniyordu...bende full çekeriz demiştim..yine bi ton laga luga edildi idi...güya kimse de gidecek para yoktu falan..) full çektik ağzına kadar dolu idi güney...adım atacak yer yoktu..

Onun için bırakın şu kahve deki pişpirikci dayı muhabbetleri allah aşkına..

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sanki baska bir ulkede yasiyoruz..

Sanki hic maasli calisan tanidik yok cevremizde.

Kendi kizim bizzat iki senedir bir ilac sirketinde calisiyor, yuksek lisansi da var kimya muhendisi hem de yurtdisindan ve iki de yabanci lisani var ama aldigi maas asgarinin bir tik ustu..

Bu yaz Datca'da devre mulkte bir devre kiraladim. Sosyal tesisin bir kosesinde bir kac tane beyaz yakali calisiyordu onlarla tanistim, sohbet ettim, hepsi pril pril iyi egitimli cocuklar ama aldiklari ucret asgari ucretten cok da fazla degildi, %25 gibi bir fark vardi.

Tr nin en buyuk islenmis et ureticilerinden birinde cfo pozisyonunda adamin aldigini biliyorum, yakin arkadasim, daha bu yaslarda yeni hisse biriktirmeye giristi yoksa emekli olamayacak adam.
    Bana tum ucret skalasini elemanindan ceosuna anlatti.

Gelmis buraya pompa yapiyor sanki bizim dunyadan haberimiz yok.

Bu kadar pompa yeter gercekten mide bulandirmaya basladi bu is..

Syg,
    Valla bende inanmadım Kurumsalda öyle düşük maaşlar kalmadı göç nedeniyle.. 1-2yıl tecrübeside varmış dax30dan ilaç firmasında net 2.5x -3x asgariye işe girer en kötü.

Bence kira giderim yemek giderim vs yok babam maaşı hektasa gömer diye az söylüyor

Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Maserati satislarina baktim.
    https://shbd.io/s/pSp879Cb
    Herkes bu arabalara biniyor ilginc [emoji39]
    Maserati dedin mi

V8 olacak kimse kusura bakmasın

Sonradan para için türetilmiş modelleri sevmem Grecale, Levante, Ghibli gibi.

Icon olacak ! Quattroporte

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Is bilenin kilic kusananin derler buyuklerimiz pompaci Gundi.
    Cocuklarimi da yatirimci yapacagim.
    En verimli insan kendine calisan insandir.
    Kahrolsun Gidivanizm
    Syg
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Valla bende inanmadım Kurumsalda öyle düşük maaşlar kalmadı göç nedeniyle.. 1-2yıl tecrübeside varmış dax30dan ilaç firmasında net 2.5x -3x asgariye işe girer en kötü.

Bence kira giderim yemek giderim vs yok babam maaşı hektasa gömer diye az söylüyor

Ytd
    Gomduk zaten.
    Onlar da level atladilar Hekts sayesinde.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sanki baska bir ulkede yasiyoruz..

Sanki hic maasli calisan tanidik yok cevremizde.

Kendi kizim bizzat iki senedir bir ilac sirketinde calisiyor, yuksek lisansi da var kimya muhendisi hem de yurtdisindan ve iki de yabanci lisani var ama aldigi maas asgarinin bir tik ustu..

Bu yaz Datca'da devre mulkte bir devre kiraladim. Sosyal tesisin bir kosesinde bir kac tane beyaz yakali calisiyordu onlarla tanistim, sohbet ettim, hepsi pril pril iyi egitimli cocuklar ama aldiklari ucret asgari ucretten cok da fazla degildi, %25 gibi bir fark vardi.

Tr nin en buyuk islenmis et ureticilerinden birinde cfo pozisyonunda adamin aldigini biliyorum, yakin arkadasim, daha bu yaslarda yeni hisse biriktirmeye giristi yoksa emekli olamayacak adam.
    Bana tum ucret skalasini elemanindan ceosuna anlatti.

Gelmis buraya pompa yapiyor sanki bizim dunyadan haberimiz yok.

Bu kadar pompa yeter gercekten mide bulandirmaya basladi bu is..

Syg,
    Dudu beyin yazdığı doğru, doğrudan sektörün içinden bilgi veriyorum, ilaç ve gıda sektöründe ücretler düşük, sirkülasyon yüksek. Gençler iş alanı geniş diye gıda ve kimya mühendisliği tercih ediyor ama ücretler hayal kırıklığı. Yabancı sermayeli şirketler de aynı.

Bugün özel okul istatistikleri vardı internette, öğrencilerin yüzde dokuzu özele yüzde doksan biri devlet okullarına gidiyormuş. Maddi gücü yeten çok büyük olasılıkla özeli seçiyor kabul etsek yani çocuğunu özel okula gönderen kafadan ilk yüzde onluk dilimdedir. Özel okulun da ucuzu var pahalısı var, gundwane beyin yazdığı önü lüks arabadan geçilmeyen özel okullar yüzde bir ikilik dilime hitap ediyor olsa gerek.
    Ülkenin çoğu Bangladeş kıvamında ne yazık ki.

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Maserati satislarina baktim.
    https://shbd.io/s/pSp879Cb
    Herkes bu arabalara biniyor ilginc [emoji39]
    Lamborghini nin yanına bir tane alsaydın...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 608/1001 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •