Sayfa 607/1001 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    https://twitter.com/lordsinov/status...FsXPQC8yiqoj5Q

Pompaci Gundi

Kahrolsun Gidivanizm
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sanki baska bir ulkede yasiyoruz..

Sanki hic maasli calisan tanidik yok cevremizde.

Kendi kizim bizzat iki senedir bir ilac sirketinde calisiyor, yuksek lisansi da var kimya muhendisi hem de yurtdisindan ve iki de yabanci lisani var ama aldigi maas asgarinin bir tik ustu..

Bu yaz Datca'da devre mulkte bir devre kiraladim. Sosyal tesisin bir kosesinde bir kac tane beyaz yakali calisiyordu onlarla tanistim, sohbet ettim, hepsi pril pril iyi egitimli cocuklar ama aldiklari ucret asgari ucretten cok da fazla degildi, %25 gibi bir fark vardi.

Tr nin en buyuk islenmis et ureticilerinden birinde cfo pozisyonunda adamin aldigini biliyorum, yakin arkadasim, daha bu yaslarda yeni hisse biriktirmeye giristi yoksa emekli olamayacak adam.
    Bana tum ucret skalasini elemanindan ceosuna anlatti.

Gelmis buraya pompa yapiyor sanki bizim dunyadan haberimiz yok.

Bu kadar pompa yeter gercekten mide bulandirmaya basladi bu is..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Burada rakam verirken verdiğim rakamlar 1 e 1 kişisel yüzyüze görüşmelerin iledir..
    24 yaşında TEB de sıfır iş tecrübesi ile bir arkadaş 21.000 brütle İŞE BAŞLADI..IT bölümünde
    Yok öyle asgarinin bir tık üstü falan..

Bugün 10.000 maaş BULK tecrübesiz işe alımlarda uygulanan rakam..Bankadaki gişeci kızlar gibi..

Sallaması bedava üzgünüm..

Dudu bişeyi hesaplamıyorum..
    Burada kahrolsun gıdıvanizm , HEKTS topiğinde 2023 de 100 den aşşağısı kurtarmaz..
    Biraz dürüst ol diyorum..İki yüzlü olma..

4 tl den 40 olmuş..1 senede oda..2019 dan beri 70 kat mı ne..
    Yatırım karlılık cart curtla mı 10 kat gitti bu kağıt..
    Sende bende nasıl neden gittiğini çok iyi biliyoruz..

100 olacak sa da nasıl neden hangi şartlarla olacağını da..

Hiiiiçççç tatava yapma..
    gıdıvanizm ın tadını çıkar..
    Bugün tabana çakıldı borsa..

Daha laçka para politikasından (senin meşhur gıdıvanizm) vazgeçmediler

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Kendi kizim bizzat iki senedir bir ilac sirketinde calisiyor, yuksek lisansi da var kimya muhendisi hem de yurtdisindan ve iki de yabanci lisani var ama aldigi maas asgarinin bir tik ustu..

Bu yaz Datca'da devre mulkte bir devre kiraladim. Sosyal tesisin bir kosesinde bir kac tane beyaz yakali calisiyordu onlarla tanistim, sohbet ettim, hepsi pril pril iyi egitimli cocuklar ama aldiklari ucret asgari ucretten cok da fazla degildi, %25 gibi bir fark vardi.

Tr nin en buyuk islenmis et ureticilerinden birinde cfo pozisyonunda adamin aldigini biliyorum, yakin arkadasim, daha bu yaslarda yeni hisse biriktirmeye giristi yoksa emekli olamayacak adam.

Syg,
    Bi de herkes spor salonu na gidiyor :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Syg,
    şu an genç olsam hiç vize final prof egosu stresine girmeden bir sitede kapıcılık kapmaya çalışırdım ya da belediye de çöpçülük sorumluluk yok stres yok kafan rahat akşam da pompa yaparsın bitti gitti beyaz yaka oldunmu yok bu semtte oturmam yok bu marka giymezsem benim karizmayı çizer arada sırada lokantaya gidip 500 bayılıp instagrama koymazsam asosyal derler uzarrr giderrr Gıdıvan şu konuda haklı gerçekten basit gördüğümüz bazı iş kolları hiç umulmadık ciddi paralar kazanıyor

Maserati satislarina baktim.
    https://shbd.io/s/pSp879Cb
    Herkes bu arabalara biniyor ilginc [emoji39]

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Maserati satislarina baktim.
    https://shbd.io/s/pSp879Cb
    Herkes bu arabalara biniyor ilginc [emoji39]
    Sen almadın mı hala?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Bosporus gelsin alicam.dip yapmasini bekliyirum fiyatlarin.

Sayfa 607/1001 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •