Sayfa 427/505 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Herkesin yatırım stratejisi farklıdır. Pazarı olan her enstrümanı alıp satarim. Hala tipini bile merak edip bakmadım ve çatır çatır gidecek te ısrar ediyorum. Katılırsıniz katilmazsiniz. Cali dibindeyim ve sataşma yapılmamasını rica ediyorum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Herkesin yatırım stratejisi farklıdır. Pazarı olan her enstrümanı alıp satarim. Hala tipini bile merak edip bakmadım ve çatır çatır gidecek te ısrar ediyorum. Katılırsıniz katilmazsiniz. Cali dibindeyim ve sataşma yapılmamasını rica ediyorum.

Mndrs'ten sonra burada da denk gelmemiz enteresan. Hayırlısı

3. Mndrs te yokum ben. Karıştırınız sanırım. Bu nickte birisi de olmaz .

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Mndrs te yokum ben. Karıştırınız sanırım. Bu nickte birisi de olmaz .

Sizinle bir hisse de denk geldik, mndrs sanmıştım. Neyse tali bir konu.
    Yatırımınız hayırlı olsun, sektörü umut vadediyor ama hissede başıma gelmeyen kalmadı son bir yılda.
    Umarım bundan sonrası daha iyi olur. YTD

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Benden bahsediyorlar )
    Yine yazıyorum SS çıkacak.
    Gene diyorum şubat kapanışa bakalım.
    Boşuna brüt yemedi bu kağıt

6. Çüşş formasyonuna girdi ve düşüş durdu inşaallah.

10.31den 109 bin adet kim sattıda hemen alıcısı çıktı

Zararına bu düşüşte satan varsa yazsın. Merak ediyorum, cidden bu satan ky mi , yoksa biri tahta boş diye istifade mi ediyor hisseyi düşürerek

Bu işlemleri reel bulmuyorum.
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

7. 10.30 dan pasife girdiğim alışın üzerine 10.31 den alış girerek bana hisse satılmasını engelleyip tüm satışı 10.31 den karşılayan şahsı kınıyorum. 100 adet de ben alsam ne olurdu yani ... Düşman muamelesi yapmayın yatırımcıya, birakinda bizde maliyeti dusurelim ortalama yaparak . Hep bana & hep bana yapmayın. İznimi zaten rezil ettiniz,kitlendik ekrana , hergun düşüşte hisse almaktan heder oldum yaww. Ve her aldığım seviyenin altına düştü hisse. Portföyüm perişan oldu, ne var ne yok satıp rtalb yapıyorum ve hep içeri giriyorum.

Bu durum daaa. Nefes alsın tahta, yokuş aşağı bu kadar kosturursan kas yirtilmasi olur, yuvarlanır , sakatlanır.

Gökdoğan ile karıştırınız bizi sanırım. 390 km hızla pike yapıp anında durup tekrar 180 km hızla yatay uçamaz bu tahta
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

8. Ben satmadım Külyutar.. Bi ara tabandan GLRYH alyım dedim kaçırdım.. İyi marj verdi sabah, orayı İnfo süpürüyor yine..

Sayfa 427/505 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •