Sayfa 299/892 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Ağalar şaka bir yana ne yapcaz. 10larca iyi kap haberine rağmen 300den 200 sınırına geldik. Şirketi biraz sıkıştırmak gerekmkyor mu ? Yani cidden arkadaşlarin da dediği gibi kap ve yatırımların bir anlamı yok mu ? Sektör giderse gideceğiz gitmezse düşeceğiz mi...ne yapabiliriz? Şirketi aramaksa aramak sosyal medya ise sosyal medya...

2. Gesan mağdurları dıye şirketın önüne dikilelim , rtalb de yapmışlardı ya ,, hiçbirşey olmaz ,, son çeyrek ve 2023 ılk çeyrek karı ile 45 olan fk oranı 15/20 arasına gelırkı bu fıyatla sudan ucuz !! Elındekı mal kalıtelıyse düştükçe al , yaslan arkana !! Pıyasada genel bir çöküş var !! Ne çöküşler gördük ,, bir yerden dönecek ve eskı zirvelerını geçecek !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Viop yatay kapadı ,,yarın en fazla hafıf eksı açar sonra malını satanların koşarak mal almaya geldığını göreceğız muhtemelen ,, yatırım fınans bugün pıyasayı dipten nevar neyok sıyırdı ,, ben düşüş olsa da kısa süreceğını ve hızla toparlayacağını düşünüyorum!! Hayırlısı .
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. Bir gün önce tum satışları karsilayan yfas hemde bunu 230 ve uzeri fiyattan yapiyor. Bugun ise ayni yfas 210 lardan 147 bin lot satiyor. Ilginc olan 146 bin lot alan ayni ortalamalardan bofa. Bu kadar tesaduf olamaz. Bir diger konuda hani şu patronun fona sattığı ikibucukmilyon lot falandi sanirim. Su an fonlarin aldigi fiyata geldik. Bundan sonra daha asagi fiyata satan patron mali falan demesin o fiyattan alanda zarar yazmaya başlar. Zaten o mal piyasaya 240 250 fiyattan dagildi. Yatirim ve emeklilik fonlarida aralikda sattilar zaten. Yani piyasada ucuz maliyetli cok az mal var . O yüzden buralardan asagi satanlar zarar yazacak. Bundan sonra satan borsadan cikaracaksa parasini eyvallah. Ama gidip baska hisse alacaksa anlamsiz bir hareket olur bence.

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    kredi yigidin kamçısıdır ) 17 aralıkta pis yakalanmıstım ama bu sefer normal yakalandım

pes etmeden bu piyasa da hatalarımızdan ders alacağız.

2 li tepe beynime kazıyacağım )))
    Okçular tepeyi terk etmeye başlarken haber et abi

6. Sektörün 2023 te çok iyi olacağını düşünüyorum, bu nedenle tek lot satmadım, 3-4 aydır anlattığımız hikaye daha başlamadı bile.

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    2022 de yeni giren kazanıyordu şimdi 2023 te bu farklı olacak eski sisteme dönecek bakalım biz nasıl aksiyon alacağız gesan özelinde demedim genelde neler yapacağız..

geçen senenin en çok kazandıran hissesini taşıdık..

50 günlüğün altına da sarktık..
    20'yi devirmiştik, 50'yi de devirdik. Sıralı kapanışlar yaparsa yatay aşağı dönem uzayabilir.

Sayfa 299/892 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •