Dediğini anlattım azizim. Burda ki saçma sapan tiplere anlatmıyorum zaten adam birde bana cahil diyor gözü kapalı rşeyi göremeden.
Baykarı anlatınca selçuğu savunuyor. Bahsettiğim şeyleri kanadadan adam alamadı ASELSAN ne güzel üretti verdi helal olsun ama adam alamadığı ürünü aselsandan bedavadan hallice alıyor şimdi. Üstelik ASELSAN bir ekosistem yaratıyor ve bu ekosistem Baykara ve benzeri özel şirketlere çalışıyor adeta. Kur bir özel şirketle ortaklık onunla çalış veya Baykara kısmi ortak ol ama yaparlarmı o zaman Selçuk Paşa'nın parçacıkları gider. Adam milyar dolar kar etmiş devlet desteği ile, iş bağlantılarını devlet kurmuş , tüm gerekli şeyleri devlet şirketlerinin eliyle sağlamış, burada bunları yazınca bazı tuhaf tipler reise laf sokuyon Baykara haksızlık yapıyn diye saçma sapan cevap veriyorlar. Ortada haksızlık yapılan tek şirket ASELSAN ve dolayısıyla yatırımcısı bizler. Aselsanın yöneticileri aptal diyorum kızıyorlar ama aptal değil lafımı geri alıyorum Baykara çalışan hainler. Burada ASELSAN a yatırım yapıp bu yönetimi veya aselanu sömğren Baykarı Selçuk bayraktar ı savunmajta bir başka ilginç kafa yapısı. Eskiden fetöcğler yapardı böyle vatan millet Sakarya paralar bana paralar bana. Konuşana sen haiinsin baka adamalr vatan için Türkçe için dünyada çalışıyır derlerdi. Bir devlet millet sevdalısı olarak yapılanlar zoruma gidiyor. Bu kadar olmamalı yazınca saçma salak tepki verenlerde azcık düşünmeli bu dediklerimi. Birde bana altılı masa yok siyaset yapıyorsun reise gizli laf sokuyorsun diyenler olunca kan beynine ayrı sıçrıyor tutamıyorum kendimi))

))
Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri