Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7937 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    soruları basit soralım ?

1- Bankadan 100.000 usd alım yapıyorsun , hesabına 100.000 usd geçiyor ! bu para gerçekte var olan bir alım satım mıdır ?

2- MB rezervlerim arttı diyor, rusyadan 20 katardan 5 suudiden 10 azeri kardeşlerimizden 5 geldi diyor ? var mı acaba !

herşey kağıt üzerinde mi ? yoksa gerçek mi

artık ne gerçek ne yalan ? herşey birbirine girdi
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Döviz mevduatlar dijital rakam diyorsunuz yani.
    Yaklaşan cismin ucu sivri değildir umarım.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    soruları basit soralım ?

1- Bankadan 100.000 usd alım yapıyorsun , hesabına 100.000 usd geçiyor ! bu para gerçekte var olan bir alım satım mıdır ?

2- MB rezervlerim arttı diyor, rusyadan 20 katardan 5 suudiden 10 azeri kardeşlerimizden 5 geldi diyor ? var mı acaba !

Canlıyı (kağıt dolar, kağıt euro, fiziki ve masaya bırakınca ses çıkaran altın )elinde tutuyorsan geçektir.
    Tutamıyorsan, başka bir şey tutma ihtimali yüksek.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    soruları basit soralım ?

Döviz muhbir banka da saklanıyor. Özel bankalar genelde yurtdışı muhbir bankalarda parayı tutuyor diye biliyorum. Yani karşılığı var ama büyük ihtimalle yurtdışında saklı.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Döviz muhbir banka da saklanıyor. Özel bankalar genelde yurtdışı muhbir bankalarda parayı tutuyor diye biliyorum. Yani karşılığı var ama büyük ihtimalle yurtdışında saklı.
    eurodolar market bir ledger sistemidir.
    büyüklüğü 20 trilyon dolarlık bir piyasadır
    hangi muhabir bankalarmış bu parayı nakit bulup ta tutabilecek
    kaldı ki karşılık olan 20+ trilyon doları nakit olarak nereden bulacak..?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    eurodolar market bir ledger sistemidir.
    büyüklüğü 20 trilyon dolarlık bir piyasadır
    hangi muhabir bankalarmış bu parayı nakit bulup ta tutabilecek
    kaldı ki karşılık olan 20+ trilyon doları nakit olarak nereden bulacak..?
    Twitır da @507 yazmıştı, banka isimleri aklımda kalmadı ama büyük abd bankaları genelde.

Hatta MB başkanıda yurtdışında muhbir bankalarda tutulan dövizlerin yurtiçine getirilmesini söylemişti bankalara bir dönem.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Twitır da @507 yazmıştı, banka isimleri aklımda kalmadı ama büyük abd bankaları genelde.

Hatta MB başkanıda yurtdışında muhbir bankalarda tutulan dövizlerin yurtiçine getirilmesini söylemişti bankalara bir dönem.
    hangisinden başlayalım, öncelikle bankalar muhbir olmaz muhabir olur,
    daha önceki gönderinizde de böyle yazmışsınız demek ki öyle biliyorsunuz
    yabancı diliniz varsa ekteki videoyu izleyin, en azından ilk 2 dk.yı yoksa biraz detaylandırırım..

https://www.youtube.com/watch?v=ye8dbEmBimg

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    hangisinden başlayalım, öncelikle bankalar muhbir olmaz muhabir olur,
    daha önceki gönderinizde de böyle yazmışsınız demek ki öyle biliyorsunuz
    yabancı diliniz varsa ekteki videoyu izleyin, en azından ilk 2 dk.yı yoksa biraz detaylandırırım..

https://www.youtube.com/watch?v=ye8dbEmBimg
    Muhbir ya da muhabir, bu konuda bilgim kısıtlı çünkü ben dövizi kasada tutanlardanım:-) twitter da e507 yazınca bilgim oldu. Yoksa hiç merak bile etmedim kim nerede saklıyor dolarını diye:-) Her koyun kendi bacağından asılır.

Muhbir ya da muhabir, bu konuda bilgim kısıtlı çünkü ben dövizi kasada tutanlardanım:-) twitter da e507 yazınca bilgim oldu. Yoksa hiç merak bile etmedim kim nerede saklıyor dolarını diye:-) Her koyun kendi bacağından asılır.
    507'nin yazdığı ayrı olay, bankaların hesaplarındaki dövizlerin yurt dışında karşılığının olması ayrı.
    linki izlediysen anlatıyor, hepsi fictional diyor yani kaydi para lakin karşılığı olmak zorunda değil..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •