Sayfa 77/166 İlkİlk ... 2767757677787987127 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Foreks Viop ve Mutluluk

1. Sn rosense Foruma pek girmiyordum bayağı bir zaman dir önceden viop topiginde görürdüm sizi benim tam formüle edemediğim 7 rakamı üzerine bir öngörü kuralım var buna göre 570 ve 6 Ocak 7 kusurlu dusus tepenin teyiti olacak.Çalismanlarinizi faydalı buluyorum başarınızın devamını dilerim.Dun son tepki yuksekisinde %95 nakite geçtim salı günü 545 üstünde görmeden mal almayı düşünmüyorum.
    Bir çok hisse günlükleri bozdu sırası ile 503 473 bekliyorum.
    Altın ve gümüş içinde bir çalışmanız varmı? Gümüş için fon veya forex şeklinde yatırım daha mantıklı olur sizce.tesekkurler.

2.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Çalismanlarinizi faydalı buluyorum başarınızın devamını dilerim.

Altın ve gümüş içinde bir çalışmanız varmı? Gümüş için fon veya forex şeklinde yatırım daha mantıklı olur sizce. tesekkurler.
    sayın emir77 kardeşim sizler baya profesyonelsiniz keşke zamanında bende teknik grafik bakmaya başlasaydım da uzun bir yol alabilseydim ne yazık ki yaş ilerledikce konular kafama girmesi yada ne bileyim ezber yapayım diyorum günlerce uğraşıyor azimliyim ne yazık ki çok uzuyor.

mesala okuduğum güzel bir yazı ..

Teknik analize yeni başlayan herkes, önce trende aşık olur, tamam yaa bu der, sonra ortalamaları görür, sonra fibo'ya gelir tamam aradığım bu işte yaa der, sonra formasyonları görür hepsi yalanmış der, sonra elliot, pattern falan derken, hoop tekrar en başa trende döner.
    biz bunların yarısını dahi yapsak yeter .
    çalışmaları gördüklerimi önemlileri sayın dore sayesinde burada çabuk bulma açısından güzel şimdilik devam ediyorum inşaallah
    teşekkürler

3. Elliot'un beğendiğim zatından .....

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Elliot'un beğendiğim zatından .....

5. xu100 ikin'ci dip'i geç yaptılar buda açılan yaranın daha da büyümesine sebep oldu.
    Umarım buradan yukarı doğru tepki başlar artık yoksa aşağıdaki destek çizdim

de tutar mı bilemem .

Sayfa 77/166 İlkİlk ... 2767757677787987127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •