Sayfa 460/639 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Wiki Slh' Yazıyı Oku
    Ahh be hacettepe ortağım, iyi niyetlisin belli ki ama her seferinde aynı şeyleri yazıp duruyorsun maalesef. Bu söylemleri hep beraber kaç kere yazıp konuşup durduk. İçimizi yumuşatmaya dahi faydası olmuyor burada birbirimizi umutlu tutmaya çalışma konuşmaları. Zaten olacağı varsa olacak, ne kadar zamandır teknenin içinde sallanıyor duruyoruz dalgalı denizi seviyoruz belli ki.. Güzel günler de zorluklar ardından gelir. Diyeceğim o ki; boşveeerrrrr akşamları gir bak, kendini de üzüüp durma. Stres hastası yeterince olduk zaten. Hepimize iyi şanslar, ihtiyacımız olacak..

Yatırım Tavsiyesi Değildir!
    Dostum inan artık rahatım küçük bir para vardı onunla farklı hisselere girip çıkıyorum. Akpaz için zaman tahdidim yok akpaz bir arsa gibi benim için. Gönül bir an önce gitsin diyor gitmezse de beklemeye devam.... nasip kısmet yiyecek ekmek yok su ana kadar akpazda. Tek beklentim bunlar banka borçlarını ödemeye başlamadan bir kıvılcım o da olmazsa cidden batik uzatmaları oynuyorlar son sahipleri biziz. 2018 şubat mart en geç herşey ortaya çıkar...

2. Sabah açılışında 87 adet toplam 30 tl ile mükemmel bir açılış, birisi sigara parasını yatırdı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Herkese selamlar. 3 yıl boyunca ieyho denen illet hisseden çıktıktan sonra hisse arastiriyorum. Akpaz dikkatimi çekti kağıt dibinde görünüyor. Yanlız geçmiş yıl zararı ve diğer şirketlerle olan alacak verecek meselesi ve tabiki yakın izleme pazarı kağıdı dibe suruklemis. Sizden ricam sudur kısaca başka olumsuz şeyler varmıdır alaka gösterip yazabilirseniz memnun olurum. Allah herkesin gönlüne göre versin
    BİR UMUTTUR YAŞAMAK!!!!

4. -ciroda yüzde seksenlere varan düşüş var
    -çok fazla eleman işten çıkarıldı
    -şirketin ik bölümü yok,dışardan alıyo bu hizmeti
    -önümüzdeki sene kaya gibi faiz ödemeleri başlıyo
    -tüm grup üstünde rehinler var
    -33 milyonluk euro açık pozisyonu var,nonstop kur zararı
    -dorukta ikinci yetkili süheyl erhan aydın.daha önce yalovada bi şirketi münfesih yaptı.bu tarzdan adamlara ikinci yetki veriyolar.

şimdik aklımdakiler bukadar.arkadaşlar yardımcı olurlar.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. süheyl erhan aydın bilgisine daha önce sahipmiydik bu elemanı yeni mi atadılar?diğerleri tamamda bu bilgi ilginç......

6. Islem hacmi artti. Yarin tavan acilabilir

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ben gecen hafta duydum ne alaka dedim.ama nezaman atandıgını bilmiyom.

8.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    ben gecen hafta duydum ne alaka dedim.ama nezaman atandıgını bilmiyom.

Bu isim kim ki? Önemli birisi mı vasfı nedir?

Sayfa 460/639 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •