Sayfa 123/990 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    saat 12 çizdiğimiz senaryo aynen gerçekleşti- mor denendi, ve ordan aşağı döndü.. esaslı satış son saat içinde geldi

hisse shortları kapanış eşleşmesinde kapattım, endeks shortlar full short devam
    herkese iyi akşamlar, cehape tayfa hariç

çokda şeyimizdeydi
    bir halt olacağı yok.

2. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    çokda şeyimizdeydi
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yarın sabah seansına dikkat edin tamam mı devam mı günü olacak.
    5130 altı takip edilecek bant.Dinlenelim benim için güzel ama o kadarda yorucu gündü
    kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

BIST 100 ENDEKSİ BUGÜN %3.20 GERİLEDİ (5170), TOPLAM GÜNLÜK İŞLEM HACMİ 130 MİLYAR 383 MİLYON TL OLDU
    __________________________________________________ __

Umarım Long yakalananların bu günlük zararları çok değildir.
    SIĞIR Kimmiş gördük hep beraber.
    Bu işin şakası yok,gazoz kapağınla da işlem yapılmıyor burada.

YTD
    Abey herkese alınma internet burası 1 kontrat poz açıp açmadığı belli olmayan adam milyonların altına yatana özgürce ileri geri konuşabiliyor

Milyonlar demişken bugün sadece 6 kontratla oynadım, onda da sabah short yaptım ilk düşüşte long girip yazdığım saatte de onu kapattım. 6100 - 5900 - 6050 yani.

Kebap parası çıktı iyi mi

Bundan sonra bir süre böyle düşünüyorum hem piyasadan kopmayız hem de bi gün kebap bi gün chivas bi gün şalgam bi gün baklava öyle küçük küçük. Bakalım nasip.

Malum paralar altins1 de, gözüm de yalan yok ya Ereğli de inşallah güzel yerden alırız.

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    580 stop loss lu kozal aldım... Bu endekste bu hareketi çekiyorsa daha fazla yolu uzundur...
    Heheh, kap gelmiş Seviyorum bu borsayı...

6. muz yiyebiliyorsunuz nankörlük etmeyin...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    ..
    Umarım Long yakalananların bu günlük zararları çok değildir.
    SIĞIR Kimmiş gördük hep beraber.
    Bu işin şakası yok,gazoz kapağınla da işlem yapılmıyor burada.

YTD
    üstad, sen galiba şahsen tanışıyorsun bu paragözle izmirden, o yüzden ekstra sinirlendin

ama şöyle bi nüans var bence,
    yazdığı şey -viop yapmayın diyenlere yönelikti,
    long açan yada short açanlara değildi lafı

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abey herkese alınma internet burası 1 kontrat poz açıp açmadığı belli olmayan adam milyonların altına yatana özgürce ileri geri konuşabiliyor

Milyonlar demişken bugün sadece 6 kontratla oynadım, onda da sabah short yaptım ilk düşüşte long girip yazdığım saatte de onu kapattım. 6100 - 5900 - 6050 yani.

Kebap parası çıktı iyi mi

Bundan sonra bir süre böyle düşünüyorum hem piyasadan kopmayız hem de bi gün kebap bi gün chivas bi gün şalgam bi gün baklava öyle küçük küçük. Bakalım nasip.

Malum paralar altins1 de, gözüm de yalan yok ya Ereğli de inşallah güzel yerden alırız.
    Adana da sana kebap ısmarlayacak kimse yok muki?

not: Bir hissede çaktılar bana Çağrı .Allahdan yüzde 48 hisse oranıyla başladım güne !
    yüzde 9 üzeri çaktı ama genede endexi yenmeme mani olamadı.

Not:Sadece VOB değil ,bilumum ticaretde emanet sermaye ile iş yaparken ,
    özsermayeniz ile yaptığınız işe göre 1000 kere daha dikkatli olmanız lazım.

VİOP da kendi rızanız ile açtığınız pozisyonun ,sizin rızanız dışında kapatılmasının verdiği hüzün de büyükdür.
    Müşterilere "kapatmak zorundasınız pozisyonlarızı" deyince,"elim gitmiyor kapatmaya siz kapatın"diyenler oluyordu çalıştığım zamanlarda.Dealer olarak çalışsamda aslım borsacı olduğu için empati kurmam zor olmuyordu.
    Müşterinin biri "tırnakla kazıyıp kazandığım parayla aldığım eve haciz gelse anca bu kadar üzülürdüm"demişdi.
    Son düzenleme : pisyedili01; 09-01-2023 saat: 19:11.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 123/990 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •