Sayfa 182/990 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Bence o gitti bir daha gelmez, ondan önce memedabi gelicek
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence o gitti bir daha gelmez, ondan önce memedabi gelicek
    Hakkat yahu bu zirvede bir şey eksik diyordum memedabi yokmuş. Demek ki zirve değilmiş diyebiliriz zannımca

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence o gitti bir daha gelmez, ondan önce memedabi gelicek
    memedabi'ye bizim kızmamız gerekiyor GRAFİKTE işaretlediğim ok işaretinin bulunduğu yerde neden gelmedi
    yada yeni bir isim alıp gelmesine yönetim mi engel oldu acaba ?

4. 5800 üstü güvenli bölge viopta yoksa ateş seni çağırıyor formasyonu oluşacak...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Cevap yazan arkadaşlar teşekkür ederim hepsi çok değerli. Cauti rosense abka sel..

Bu taktik son bir senede çok işime yaradı, nerede nasıl bir dayak yiyeceğim ben de merak ediyorum!

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Cevap yazan arkadaşlar teşekkür ederim hepsi çok değerli. Cauti rosense abka sel..

Bu taktik son bir senede çok işime yaradı, nerede nasıl bir dayak yiyeceğim ben de merak ediyorum!

İşine yararsa ben hepsini okur etkilenmem dersen bir tane daha çizilmiş onu da ekrana yansıtalım bari ....,

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hakkat yahu bu zirvede bir şey eksik diyordum memedabi yokmuş. Demek ki zirve değilmiş diyebiliriz zannımca
    Memedabi de suyun içinde kalmış olabilü, neyse bakalım akşam pazarı olur mu sence
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yakında spk dan pasife satış verenin topuguna sıkarım raconu kesecek...

BASIN AÇIKLAMASI
    Sermaye piyasasının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir ortamda
    işleyişinin ve gelişmesinin sağlanması, yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunmasını
    teminen, Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen işlemler, Kurulumuz ve Borsa İstanbul
    tarafından anlık takip edilirken, piyasa bozucu eylemlere karşı gözetim ve denetim
    faaliyetleri Kurulumuz tarafından sürekli olarak yerine getirilmektedir.
    Bu kapsamda, sermaye piyasasının güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını
    bozacak nitelikteki eylem ve işlemlerin tespiti halinde, Sermaye Piyasası Kanunu
    hükümleri çerçevesinde, Kurulumuz tarafından sorumlular hakkında cezai yaptırımlar
    uygulanacaktır.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    Borsa, viop tavan tavan giderken nerelerdeydin... Kağıtların bazıları son 2-3 seneye göre 50-60 kat yaparken...

Sonra birileri de gelip serbest piyasa der...

Kaldı ki çıkarken de önü arkası sağı solu manipülasyon olan, cep to cep fiktif işlemlerle dolu borsamızda kaç tane manipülatif işlemi ortaya çıkarabildin diye sorarlar adama...

Bu ülkede her şey şaka gibi...

Daha kolayı var, bir kanun çıkar herkesin en tepedeki noktadan şimdiye noktaya zararı devlet tarafından karşılanacak diye, sorun kökten çözülsün...

Nasıl olsa önümüz arkamız sağımız solumuz populizm oldu...

Bas bas paraları leylaya, bir daha mı gelecez dünyaya...

Sonra bu ülke neden sınıf atlayamıyor...

Bilgisi olanların yetkisi olmadığı, yetkisi olanların ise başka hesaplarının olduğu bir ülke sınıf atlayamaz...

Sayfa 182/990 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •