Sayfa 356/674 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hırs yaptım

Artık uzun vadeci oldum aselsanda…

100 birimim var şu an

200 birine çıkacağım

Nisan 15’ye 100 birime geri dönerim.

Kalan 100 birim 4 yıl durmaya devam edecek

Bu spk tetikçileri kimi silkelemeye çalılıyor emin değilim

Asla ytd

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

Bu yönetimle uzun vadede zarar edersin bazen sat al yap iyidir. Ben yönetime güvensem asla tek lot satmazdım ama zerre gram güvenmiyorum ki borsadaki finsalalrçardi duruma bakınca zaten durum net. Şirketin edebileceği kâr baylar gibi özellere peşkeş ediliyor diyince kızıyorsunuz ama durum bu. Tek bir açıklama yapamzlar, temettü dersen var ama yok gibi bişey verirler, geri alım zaten yok, bırak bunları tek açıklama yapmıyorlar yatırımcı lehine. Nesine güvenip uzun vade alıyorsunuz oda ilginç. Şirketin benzerleri on kat yürümüş 2022 de on. Savuunma sanayi şöyle uçtu böyle kaçtı diyip duruyorlar paraları baykar tarzı yakın ilişkideki özellere aktarırken. Savunma sanayi uçarken ASELSAN geri geri kaçıyor. Sat al yaparak iyi para kazandım sanada tavsiye ederim. Yazık günah emeklerinle kazandıklarını. Bu tarz yönetimlere güvenmek uzun vadeli düşünmek sağlıklı değil bence

3. 3$ desteği kırılmak için beşinci defadır zorlanıyor, kırılacağa benziyor.
    Kırıldığı an 2,60$ lara kadar kademeler boş görünüyor

4. bist100 usd bazlı 260 puan seviyesindeki kritik desteğinde burası kırılırsa 200 puan seviyesine paraşütsüz iner,
    Tüm hisse senetlerinde en az %30 gibi bir düşüş potansiyeli pamuk ipliğine bağlı

5. asels elimize vermeye başladı bakalım gün sonu nasıl kapatacak, umarım günü 3$ altı kapatmaz

6. Bu başlığı şu anda 22 kişi okumaktadır. (9 üye ve 13 ziyaretçi)

alidimitri, bbekr, callandor, Endex, geceningözü, hosan, junge, NHT1907, Tunc_ist

Bu başlık bile bu kadar kalabalık ise iyi bir halka arz yapıyorlar
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7. Rüya bitti sanki , 1.3 dolar uzun zaman bu hissenin beklediği yer idi, gelirmi oraya diye korku ile beklemekteyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Sanberk Yazıyı Oku
    Rüya bitti sanki , 1.3 dolar uzun zaman bu hissenin beklediği yer idi, gelirmi oraya diye korku ile beklemekteyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2.5 $ altı bu hisse için her zaman çöp fiyattır, hala potansiyeline ulaşmak için sanki engelleniyor görünüyor,
    malesef hissenin değersiz algısının en büyük müsebbi elbete yönetimin borsadaki politikası.

Sayfa 356/674 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •