Alıntı Originally Posted by Excuseme Yazıyı Oku
Şirketi arayıp ne işler çevirdiklerini sordum.
Haklı olduğumu söylediler. Ne işler döndüğünü söylemediler. En çok küfür yiyen patronlar listesinin başındaki Kutmanı bile geçti bunlar.
Caglar Bey ne desin , o mu caldi paralari. Adami kurban gibi milletin onune atiyorlar, kendileri cikip 2 kelime edemiyor haysiyetsizler. Zekeriya denen 80 yasindaki sus bitkisinin sesini duymadim daha guya YK baskani ve gecici ceo su anda . Bu insanlar bu kadar asagilik, kendilerini ruhlarini satmis bu yasta milletin hakkini gasp etme pesinde . Reha desen pisliklerin hepsi cfo olarak onun kontrolunde. Bagimsiz YK uyelerinin zaten serefi onuru haysiyeti kalmamis, cansen basaran en azindan basti gitti , bunlar hala buradan alacaklari maasa tenezzul edecek kadar ac insanlar . Hakan goral ve Esin Mete disinda bu sirkette Adam yok dedim senelerdir , ne yazik ki hakli ciktim . Gercekten oyleymis. O kadar mail attim Hakan goral bey disinda sen ne Dion diyen olmadi , o da aslinda bana cevap vermedi ben serefliyim siz serefsizler hadi cevap verin mesajiydi. Ama hicbiri bunu yapamadi