Yarın bademlerin bir elinde su bir elinde hortum yoksabelirlediğim tahtalarda kademeli alıma başlayacağım.
kolay gelsin![]()
Yarın bademlerin bir elinde su bir elinde hortum yoksabelirlediğim tahtalarda kademeli alıma başlayacağım.
kolay gelsin![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yeni gelenler paralı değil 60-70 bin lira ile geliyor dediler. Gün içi 50 bin lirayı 250 bin lira gibi kulkanıp bir kaç sefer döndürünce 1 milyonluk hacim olabiliyor. Terste kalınca 50 bin bir anda 40 -30 -20 diye azalıp sıfırlanıyor diye düşünüyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sabah ne dedik hastaneye ziyaret edip çiçek gönderen aynı demiştik.
YF kapanışta alım yapmış , geçen twete atıp yükün altına girdim deyip ertesi gün satan kurum.
ne zaman topun altına giriyor sistem devre kestirip kredili işlemde yakalananları ameliyat ederken .
kimler kimlerle diyelim.![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
SN. MEDWİG, nefsi müdafa neden suç sayılıyor..ilk taşı atan haksızdır..durup dururken size biri sataşsa, siz cevap verseniz nefsi mudafa olmaz mı?
Adam ben yokken bile gıyabımda hakaret etmiş.Ben de karşılık verdim.ŞİMDİ ikimize aynı ceza verilse adalet olur mu?
bu herif bu saygısızlığı sokakta bana yapamaz..ama burada ergen gibi laflar eder.Karşısındakini yaşına başına bakmadan,büyük küçük bilmeden....mecburen bu adamların seviyesine iniyoruz.
not; o adama cevap verdiğim mesajım silinmiş.. onun için yazdım.
Yıllar süren ayı piyasası nasıl olmazmış.
2000 yılına girerken 41 olan XU100/altıngrtl oranı 21 yıl sonra 2.02 gördü. (güncel 4.19)
hahahahaha
2018 de 7.72 idi..
hahahaha
![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
YF zaten iş bankasının iştiraki. oralardan bir şey çıkmaz.
aynı kişi olmasa bile beraber hareket eden 5-6 fon veya gruptur. birbirlerinin elini bilirler. biraz daha silkesinler bakalım.
dönüş işareti şimdilik yok gibi.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri