18.mayıs 2022de wasaban üstada polhoda ucuz demişim.4.050 imiş.
Oda bana ekran görüntüsü yollamış o gün en çok prim yapan hisselerin.
İlk sırada ittifak varmış.
1.520 ile yüzde 6.29 ile😂😂
Bizde herşey belgeli.
Sana 30 yıllık bir tecrübemi söyleyeyim.
Uzaktan yakından herhangi bir istismara açık konuda adı geçmiş bir hisseden uzak dur.
Hep istismara uğrarsın.
Eksik olsun ondan gelecek para.
Bendede var öyle bişi 0.80 maliyetli az bişi.
Bugün dedimki wasaban üstada.
Mac fonu dışındaki tek hissem bu.
Bu şerrodan kırtulup ne alsamki😂😂
ruhsat alabilirmi acaba diye tereddutum vardi
sabiha gokcene 150 mt mesafede izin alabilirmi vs diye
2 hafta oldu ruhsatta alindi
sadece oradan abartisiz iddia ediyorum8-10 milyar tl gelir elde edecek.
sirketin piyasa degeri 8 milyar
ha bisuru sirkette vardir bu ucuzluk ama ruhsatta alinmisken bu fiyatlamayi aklim almiyor portfoyde enguvendigim hisse ama en hizli encok dusen hisse
2022 yılında yabancı komple satarken, birileri geliyor tüm malı süpürüyor ve endeksi 3.00 dolara götürüyor. Sonra dönüp 7-8 işlem gününde %16-17 düşürüp, yan tahtaları pert ediyor… İlginç işler.
Sayın şerikler bu turcodan dolar bazında yüzde yüz için 2017 den 2022 ye kadar bekledim.
Dıjj miğrakların borsasında carvanadan bir günde yüzde on
Hepsibenimden iki haftada yüzde elli.
Birde ülkeye döviz kazandırıyoruz.
Takkeyi öne koyup düşünme vakti bence.
Ne dersiniz?
Hökümet bisti değil dıjj güçlerin borselerini desteklese önümüzü açsa döviz yığdırırız ülkeye🥂
Bugün döner artık diyordum, dönmedi. Yeni fon yatırımcıları Twitter'da saydırıyor. Düşmeden önce hisseleri satıp yükselmeye başlayınca alsaydınız olmaz mıydı gibi sorular var. Fonlara son gelen yatırımcılar belli ki bilgisiz ve tecrübesiz. Borsa düşmeye devam ederse fon yatırımcıları zararına fon satmaya başlarsa fonlar da zoraki hisse satışı yapmaya başlarsa bu iş uzayabilir. Umalım da tadı kaçmadan yakın bir zamanda dursun artık bu düşüş. Durursa eski ralliyi kaçıran bazı yeni yatırımcılar bu düşüşü fırsat bilip borsaya girebilecektir. Düşüşlerin durduğunu gören mevcut yatırımcılar da zararına satmaktan vazgeçip beklemeyi tercih edebilecektir. Bilanço dönemi geldi etti derken toparlanma olabilir. Ancak bunun olması için önce düşüşlerin durması sonra da fon yatırımcıların korkmayı bırakıp yatırımlarına sadık kalması hatta kenarda fazla nakiti olanın düşüşleri fırsat bilip yatırım yapması lazım. Gidişatı yatırımcının davranışları etkileyecek gibi geliyor bana. Şirket karlılıklarından faizden enflasyondan dolardan başka bir dinamik var gibi şu anda.
Yer İmleri