Sayfa 234/990 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Valla bende 0.4 jeton long var. Maliyet 5396

Korkudan 1 jeton bile atamiyoriz makineye.

Üstüne de para birakmadim zaten 100k para bıraktım hesapta onla dda en fazla 5 kontrat oynarım prensip gereği. %80 maldayim diyebilir miyim acaba

2. az teknik bakın perşembe trend kırıldı kaccaktin bu kdr basit hadi ben yeniyim yarısını kaçtım ama şu var borsaya yeni gelenler bir daha gelmemek üzere o kuşa binip gittiler arkalarına bakmayarak

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Valla bende 0.4 jeton long var. Maliyet 5396

Korkudan 1 jeton bile atamiyoriz makineye.

Üstüne de para birakmadim zaten 100k para bıraktım hesapta onla dda en fazla 5 kontrat oynarım prensip gereği. %80 maldayim diyebilir miyim acaba
    Bu jeton bu alemde ne anlama geliyor Çağrı ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Sarayda borsa toplantısı olacakmış bu gece. Kuşda gördüm teyitli bir şey değil dedikodu

Bitse iyi olur..
    Koca balina bile nefes için suyun üstüne çıkıyor..
    Bizim ensemizde adamın eli
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bence satış bu akşam bitti.

Yani bitmiş olması lazım.

Bitmiştir dimi laâaan?
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Bu günlük,haftalık henüz yeni kafasını önüne eğdi,aylık ta tık yok,zaten adı üzerinde aylık...

Sarı ok,MacdAs öncüdür,zemini delmiş,gidecek yeri yok,Macd onu izler,biraz daha gidecek yeri var zemine doğru.
    Hafta sonu haftalık grfa bakarız.

YTD

Hadi grafik hazır açıkken buna da bakalım.(haftalık)
    Macd,yukarıda belirttiğim üzere henüz kafasını öne eğmiş.

YTD

7. Bugün coinden borsaya gelen bir kaç arkadaşım burdada tokat yememek için mallarını boşalttılar. Bu gidişle yeni yatırımcı bulmalarıda çok zor olacak. Artık pala bir yukarı daha yapıp elindeki malları sana, bana kitleyip buraları terki diyar edecekmiş gibi bir görüntü var.
    Emin ol para her kapıyı açar...

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Geçende aldı ama nafile yukardan yedirip alttan geri alıyor. Pek takılmamak lazım bofa ile ortak mikiyorlar.
    ama birileride mal, borsayı yukarı götürecek olanlara teslim ediliyor diyor!
    tabi ki bunlar malda yakalanlar ve long pozisyon taşıyan grup olabilir! düzeltme tabi ki biryerlerde sona erecektir, geçen ay endex 5.300 lerdeyken günlük kırmızı bir bar oluştuğunda, aşağıda 4.360 ı görmesinin sağlıklı olacağını buradan yazmıştım, olmamış 5.700 e gitmişti, şimdi ise malda yakalanan birisi olarak umarım orayı görmez diyorum!

Sayfa 234/990 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •