Sayfa 290/990 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    al sat sistemleri için , zaman bazlı grafik yerine tick data kullanıp da deneyebilirsiniz. Yalnız bizim data sağlayıcılardaki tick datalar nasıldır bilmem. Genelde Nasdaq future , DAX v.b. likit kontratlarda 500 tick - 1500 tick tercih ediliyor.
    Tick dataya indikatör atılamıyor diye biliyorum.

Ayrıntılandırsana biraz..

2. Fena bir gündü. Sadece ttkom vadeli işlem yapıyorum 4-5 gündür. Algim shorttu 4-5 gündür ama ttkomda sürekli long aç kapa işlemler yapıyorum. Manyak hareketler oluyor. 3-4 kere ciddi zarar yazıp karda kapadım. Hele bugün en hızlı düşen oldu neyseki toparladida günü sağlam pozitif kapadım. Bu işin bilenibyok. Viopcular orta ve uzun vadeyi bilir ama kısa vadeyi kestirmek imkansız

3.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    bu yazıyı okudum.tebrıkler. ben sayın KARAKEMAL'İ yazarken viopxlvıı formunda..aşaglarda 13,50 cıvarlarında ıkı yazısı var..buna ıstınaden nokta atışı yazdı..buna dikkat cekmek ıstedım. yoksa tum forumdasların emeklerıne bılgısıne , sonsuz saygı...

cümleten geçmiş olsun..
    peşinden bitti alll all al
     Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    KaraKemal'e
    nokta atışı için
    bir tebrik de benden.
    sayın palmet ve engrandmaster, teşekkür ederim tebrik mesajlarınız için
    ibrahim dostuma da teşekkür

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    konu kapandı bence de
    yarına short girmeyi düşünüyorum
    akşama bakıcam
    seans sonu short hissiyatı gelmişti, ama yokmuş öyle bi şey..
    yukarı döndüğünü düşünüyorum artık, yarın sert vuruş beklemiyorum

ama yine de ihtiyat payı koymalı, zaten yarın off günüm, borsa oynamıycam

5. Piyasanın buyusu bozuldu. Herkes seçim diye yukarı gider diyir. Bszilsrida reis oybksynetmemrk için borsayı düşürmez diyor ama işin içinde para var. Yeni KY ler gelmiş zarar ederlerse oy vermezlermis. Bunlar saçma sapan sığ yorumlar. Yıl başından beri en giden hisse %200 yapmış. Temmuzda vadeli 260 bindi 620 bin gormus. Adamlar fiyata bakmadan veriyor. Beklentisi varmış hikayesi varmış boş. Stopsuz işlem yapan 2 seansta deki zarar yazar. ,3. Seansta batar.

6.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Piyasanın buyusu bozuldu. Herkes seçim diye yukarı gider diyir. Bszilsrida reis oybksynetmemrk için borsayı düşürmez diyor ama işin içinde para var. Yeni KY ler gelmiş zarar ederlerse oy vermezlermis. Bunlar saçma sapan sığ yorumlar. Yıl başından beri en giden hisse %200 yapmış. Temmuzda vadeli 260 bindi 620 bin gormus. Adamlar fiyata bakmadan veriyor. Beklentisi varmış hikayesi varmış boş. Stopsuz işlem yapan 2 seansta deki zarar yazar. ,3. Seansta batar.
    aynen, saçma sapan sığ yorumlar, yok bay kemal borsayı düşürmüş, yok akparti seçime kadar yukarı sürecekmiş.. insanların böyle zırvalıklara inanmaları gerçekten inanılmaz.. burası borsa, burda para konuşur, canlı para, cold cash

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

aşağıda %38 fibo bölgesi 4700 bandı aynı zamanda kanal alt bantı mevcut.
    dalga boyu yüksek olduğundan oyun 2 tarafada sert olabiliyor gün içi.
    dün grafta okla gösterdiğimiz bölgeden tepki gelmiş durumda.
    yarın sabah seansı önemli saatlik grafta.
    kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8. Açığa satış artınca farklı dinamikler devre giriyor dendi.

Bu tip şeyler olunca beni arayın, onun dışında rahatsız etmeyin diyen babalar olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 290/990 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •