Sayfa 316/990 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Deli oluyorum..Dolar bazlı %150 yapmışız hala orta vadeli yatırımdan bahsediyorlar.

5 ocakta sistem sat verdi.9 sinyali doğruydu.. bu 10 sinyal..benim için orta vadeli hisse bitmiştir..

5/6 ocak ekran gör. ve mesajlar hala duruyor.

Vob ile uygun zamanda agresif hisse almak için tradeye devam..

2023,doğal SELEKSİYON senesi olacak..

Ama öyle bir sektör var ki,siyasi süreç bekledigim gibi olursa dolar BAZLI %300 kar beklerim..

ama önce düzeltme tamamlasın.
    Beklentiniz bankalar mı?

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bozkurt abi bugünlerde öngörülrin baya baya iyi....diğer taraftan Tıfıl da eksi yüzde 2 deyinde arafta kaldım...Tıfılda geçen hafta nokta atışı yorumları tuttu....İkinizin arasında arafta kaldım.....Malsız kaldım.....ama ala sat yaptım....kısa turlar şeklinde....
    Bugün sabah eksi açılış olunaca dedim ki, bu düşüş yapacak olsaydı artı gaplı açar gelene geçene basar ve akşam pazarı olur du ama eksi açıp günici artı yaptı ve nötr kapatmaya çalışıyor olması bana düzeltmenin bittiğini ve yakında go go tar tar yapacağını düşündürtüyor.
    Sen yinede arafta kalmaya devam et, kesin ve garanti bir işaret henüz yok
    Hamdım Piştim Yandım

Robert Kıyosaki'nin =Zengin Babam, Fakir Babam= kitabını okuyan var mı.................

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    senin grafik doğru çizilmiş, dirence dayandık

bence kesin yukarı geçecek, en geç önümüzdeki hafta çok extra bi şey olmadıkça.. ama ben inşallah pazartesiye bırakır diye temenni ediyorum, parayı halka arza bağladık, bugünü pas geçmek zorundayım büyük ölçüde
    pas geçiyor .. olacaksa haftaya olacak gibi .. son 8 dk + karanlık odada bi numara olmazsa .. iyi akşamlar ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bozkurt abi bugünlerde öngörülrin baya baya iyi....diğer taraftan Tıfıl da eksi yüzde 2 deyinde arafta kaldım...Tıfılda geçen hafta nokta atışı yorumları tuttu....İkinizin arasında arafta kaldım.....Malsız kaldım.....ama ala sat yaptım....kısa turlar şeklinde....
    bana bakmayın arada sallıyorum tutuyor
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ak yatırımın alman panzeri DAX için borsada işlem gören sertifikası var. Varant değil ! onu şeyettirebilirsiniz
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7. pıst 100 korku odasından 5004 üzeri çıkara bilecek olan varmı
    5000-4900 arası al ver .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ak yatırımın alman panzeri DAX için borsada işlem gören sertifikası var. Varant değil ! onu şeyettirebilirsiniz
    Kodu nedir acaba

Sayfa 316/990 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •