Tramwaya bindim , hýnca hýnç dolu ve maske takan bir tek ben varým.

Ekibimde ki arkadaþ þiddetli öksürük ve arada bir gelen ateþ ile hastaneye gitmiþ, öksürürken göðüs kafesinin orta yan kýsmý kaburgasý kýrýlmýþ. Ýlk kez duyuyorum. Onu ziyaret ettim. Doktoruna teþhis nedir diye sordum?

Yeni bi kit gelecek , virüsler benzer semptom gösteriyor, ýnfluenza yada RSv yada baþka bir sars virüsünü tesbit eden kit var, eski kitler ayýrt edemiyor suþ ve mutasyonu varyantý, ne kadar hýzlý tesbit edersek o kadar iyi, dedi.

Allah uzak etsin.bagisiklik sisteminden kaçýyor XBB. 1.5 ve þu ana kadar ki tüm varyantlardan daha hýzlý yayýlýyor fakat öldurucu etkisi çok deðilmiþ. Aþýlar yetersiz kalmýþ yeni virüse, yeni bir aþý bulmuþ pfizer ve biontech dedi doktoru.

Her varyant için aþýmý olucaz hocam , diye sordum. Ben olmam mRNA, bu iþin tadý kaçtý artýk , baðýþýklýk sistemimi guclendirmeyi tercih ediyorum dedi.

Çin sinirkari açtý yine, çünkü kontrolden çýktý yeni varyant, istesede artýk birþey yapamýyor. Saldým çayýra, mevlam Kayýra modunda çin. Aslýnda doðrusunu yapýyor.. her variant da karantina batýrýr ülkeyi. Bitmez ki bu mutasyonlar. Virüs her insanda farklý bir mutasyona uðruyor, güçlü olan yayýlýyor sinsice insandan insana

Aklýmýn almadýðý, daðýn tepesinde yaþayýp hiç insan görmeyen kiþi nasýl Corona oluyor?

Tez zamanda rabbim insanlýðý kurtarsýn bu virüsten. Basit bir zerre kadar mikrop, tüm dünyayý yerle bir ediyor.