Sayfa 434/505 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Beni atmadan gitmezler Külyutar 12.5 TL ortalama ile 100 K Lot kadar aldım. Garezleri bana. Bir kaç gündür pasife yazıyorlar, paranı al da git der gibi. Sataydım bu fiyatlardan yürütürlerdi tahtayı. Maliyet 7 TL.. Kendileri bilir. Buradan benim gibi bir kaç deli daha çıkıl tahtayı sallarsa, oyunları iyice bozulacak. Borsadaki kazancımı RTA'ya gömdüm. 7 TL olursa da bir macera yaşadım sayarım. Tapusu şusu busu satsan şuanki piyasa değeri eder zaten. A1 Capital halka arz olursa büyük para gelecek, bu taze sermaye ile A1'in kar marjı artacak. Bundan RTA da payına düşeni alacak. 3 Milyat TL piyasa değeri bu şirket için normal sayılır, bize daha 1 Milyar TL piyasa değerini çok görüyorlar. Elbet onların da bir dayanma gücü var, tahta enflasyona karşı her kalemde zararda. El mi yaman, bey mi yaman göreceğiz.!

2. Şu da var, mesele RTA 'nın kar etmesi değil. Zarar da yazabilir, FK 10'a 20'ye de çıkabilir. Borsadaki tek gerçeğin tahtanın hazır olup olmaması ile alakalı olduğunu gördüm. RTA 3 yıldır hazırlanıyor, yeterince konsolide oldu, bir habere bakıyor herşey. Malatyadaki fabrikada afedersiniz tezek üretiyoruz diye KAP gelse kopacak tahta. Kademeler iyice sığlaştı, hacim yerlerde, RSI ağlıyor, aylık grafik yukarı çıkmaya çalışıyor. Bunlar benim görüşüm tabi, kimseye al sat tut demem. Piyasada yeni fırsatların kokusunu alırsam, ben de kaçabilirim.! Bakalım, bekleyip göreceğiz.

3. Tahta yapiciyinı tanıyan varsa bu zahmet iletsin;

Pazartesi maaşı çekip hisse Alicam, her ay olduğu gibi...

Eğer mümkünse pazartesi günü yükseltmesin tahtayı. Kumbara niyetine rtalb biriktiriyorum 1 seneyi aşkın zamandır, torunlara miras birakicam
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4.  Alıntı Originally Posted by Refik Yazıyı Oku
    Şu da var, mesele RTA 'nın kar etmesi değil. Zarar da yazabilir, FK 10'a 20'ye de çıkabilir. Borsadaki tek gerçeğin tahtanın hazır olup olmaması ile alakalı olduğunu gördüm. RTA 3 yıldır hazırlanıyor, yeterince konsolide oldu, bir habere bakıyor herşey. Malatyadaki fabrikada afedersiniz tezek üretiyoruz diye KAP gelse kopacak tahta. Kademeler iyice sığlaştı, hacim yerlerde, RSI ağlıyor, aylık grafik yukarı çıkmaya çalışıyor. Bunlar benim görüşüm tabi, kimseye al sat tut demem. Piyasada yeni fırsatların kokusunu alırsam, ben de kaçabilirim.! Bakalım, bekleyip göreceğiz.
    A1 kapital rta'nın iştiraki olduğu sürece RTA zarar yazamaz .

3 milyon kişiyi gecti borsada ki hesap sayısı. USD ciler de gelecek daha, yabancı yatırımcıya gelecek. Lise öğrencileri bile artık hisse senedi alıp satıyor, üniversiteli gençler KYK burs parasını hisseye gömüyor, sokakları süpüren arkadaşlardan tut, caminin şadirvaninda abdest alan Hacı ancakara kadar herkes hisse alıyor. Millette bu kısa yoldan para kazanma hırsı varken, A1 kapital para basmaya devam eder.

Görünen köy kılavuz istemez. Kılavuzu karga olanın burnu pohtan kurtulmazmış. Damlaya damlaya göl olur, aceleci sinek, süre düşer.

Kimildamayan hesaplar ve dansöz gibi kıvıran daytrade hesaplar bu brüt takasta iyice belli oldu. Artık daytrade yaoanlar yanaşmaz tahtaya,.. gördüler, brüt takasa sokmak iki hareket çekmeye bakar. Alimallah kilitler adamı hapseder tahtaya . Her gün devre kesici haberi zaten geleneksel kap konseptimiz oldu
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

5. 10.56 dan maaşı yine gömdük tahtaya...işlem tmm

Şimdi tahtayı yukarı sürebilirsin cancağızım

))

6. Tramwaya bindim , hınca hınç dolu ve maske takan bir tek ben varım.

Ekibimde ki arkadaş şiddetli öksürük ve arada bir gelen ateş ile hastaneye gitmiş, öksürürken göğüs kafesinin orta yan kısmı kaburgası kırılmış. İlk kez duyuyorum. Onu ziyaret ettim. Doktoruna teşhis nedir diye sordum?

Yeni bi kit gelecek , virüsler benzer semptom gösteriyor, ınfluenza yada RSv yada başka bir sars virüsünü tesbit eden kit var, eski kitler ayırt edemiyor suş ve mutasyonu varyantı, ne kadar hızlı tesbit edersek o kadar iyi, dedi.

Allah uzak etsin.bagisiklik sisteminden kaçıyor XBB. 1.5 ve şu ana kadar ki tüm varyantlardan daha hızlı yayılıyor fakat öldurucu etkisi çok değilmiş. Aşılar yetersiz kalmış yeni virüse, yeni bir aşı bulmuş pfizer ve biontech dedi doktoru.

Her varyant için aşımı olucaz hocam , diye sordum. Ben olmam mRNA, bu işin tadı kaçtı artık , bağışıklık sistemimi guclendirmeyi tercih ediyorum dedi.

Çin sinirkari açtı yine, çünkü kontrolden çıktı yeni varyant, istesede artık birşey yapamıyor. Saldım çayıra, mevlam Kayıra modunda çin. Aslında doğrusunu yapıyor.. her variant da karantina batırır ülkeyi. Bitmez ki bu mutasyonlar. Virüs her insanda farklı bir mutasyona uğruyor, güçlü olan yayılıyor sinsice insandan insana

Aklımın almadığı, dağın tepesinde yaşayıp hiç insan görmeyen kişi nasıl Corona oluyor?

Tez zamanda rabbim insanlığı kurtarsın bu virüsten. Basit bir zerre kadar mikrop, tüm dünyayı yerle bir ediyor.

7. Tahtada hacim yerlerde, ölmüş de ağlayanı yok gibi. Sadece brüt takas ile açıklayamayız bunu, tahtadaki yatırımcı külliyen zararda. 2 kat 3 kat gitmiş sözü yalan. 6 TL 'den gelmiş olabiliriz, ama bu hususta endeks ne yaptı diğer hisseler ne yaptı bir mukayese yapmak lazım. RTA yatırımcısının nefes alabileceği fiyat 30 TL'dir. O da eski fiyatla 70 TL eder. Yeni fiyat 30 TL, Eski fiyat ile 70 TL üzeri için kâr konuşulabilir. Şuanki fiyat 10.60 TL.

8. Hacmin düşen hissede daralması, düşüşün sona erdiğinde delâlet eder

Sayfa 434/505 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •