Dahha terkedemedim.
Ama Herşey hazır bi habere bakar...
Borsa heryerde aynı örnek dow jones un 6900-36000 hareketi tesla apple amazon microsoft alphabet facebook gerisi hikaye aynı.
Gördüğüm şu
Amerika’da Adamlar kaatları kakalamışlar ve kriptoda serwis yapıyorlar
Beklenen habere bişiy kalmadı die düşünüyorum...
Bana Sicilya adası yakışır
Takas yapacas al gülüm ver gülüm
ATAC BAU UND INDUSTRIE GMBH, LANGENFELD (RHEINLAND)✝︎
Halil Ataman almanyada bizden çaldıklarıyla devam ediyor hayatına....vakti zamanında gimsan gediz ipliği gayri hukuki müteselsil kefil göstererek gayrimenkullerini gasp etmişti. Bakalım spk arsalarla ilgili ne karar verecek ve gimsan mağdurlarının zararlarını mahsup edecekmi!? Belki biraz hayal ama.....
Cimere, masaka birisi bu yukardaki mesajı atabilirmi...ben yurt dışında yaşıyorum ve maalesef cimer sayfası mavi kartı kimlik olarak kabul etmiyor, dolayısıyla suç duyurusunda bulunamıyorum. Bir haber sayfasında Halil Atamanın kaçak olduğu ve nerede olduğu bilinmiyor diye yazıyordu. Artık bekleyip, birileri hakkımızı arasın diye umutla zaman geçirmek yok!!!
Dipnot: ataç davasının ana aktörü Sezgin Baran Korkmaz. Belki şikayet değerini arttırır....
Ne hikmetse ülkemizde dolandırıcılık yapanlar, ekonomik savaşda vurup kaçanlar, soluğu hep almanyada alıyorlar
şekerpiliç varmı eskı zaman hisselerinden,
Merhaba kıymetli gimsanzedeler, fabrika binasının olduğu arazi "sahibinden" sitesinde 500.000 bedelle kira ilanını gördüm.
Sayın afc881, eğer memleketi terketmediyseniz (bilginiz varmı bu hususta)
Gayri hukuki( ataç tarafından müteselsil kefil yoluyla) gimsan gediz iplik arazilerini ipotek altına almıştı Ataman isimli (ataç) hırsız.
Soru: eğer ipotek kaldırılmamış olsaydı, kiraya verilemezdi diye düşünüyorum.
Siz nasıl değerlendiriyorsunuz?
Saygılar
Yer İmleri