Sayfa 368/990 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT, hergün düzenli olarak hisse öneren Y/F bugün hisse önerisi yapmamış! sanırım okkalı satış yapacak!
    hisse önerisi yapanla, piyasanın içinden geçen alış/satışı yapanların doğrudan ya da dolaylı bir ilişkisi olduğunu mu düşünüyorsun?
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    İnan en çok sinirimi bozan kısmı bu kısmı...

Yanlış zamanda doğup, yanlış zamanda borsa tecrübesi edinmişiz...

Bizdeki güdüler karı korumaya yönelik...

Zamanın kriptodan kriptoya, hisseden hisseye atlayan yeniyetme nesli ise değil bir iki ay, iki-üç hafta zararda oturma hissini bile tatmamış durumda... Geçen hafta gömdüğünü, bu hafta pamuklara saran pala sayesinde...
    Aynen katılıyorum gözünü kapat seç al kazan donemi ile aynı zamana geldi gençler bu öz güven patlaması yapıyor insanlar da bu sadece borsa için değil diger urunnler içinde geçerli algı olustur sürü psikolojisi ile talebi arttirabilirsen bir çeşit ponziye dönüşüyor sosyal medya ile etisimin hızlanması buna çanak tutuyor peki gerçekler ne kadar daha ötelenir yada bir dönüş olacakmi rasyonaliteye düşündüğüm soru bu.

3. Gülben abam ne alacak acap merakta komasa bari.

kılışdar sattıydı geri almadıysa malsız kaldı.

4. xşşek endeksinden selo gitti diye eküriside gider mi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. kapalıçarşıya giden var mı kaç bara 1 yılanolu

6.  Alıntı Originally Posted by makengineer Yazıyı Oku
    Sayın Sindoma, fikirlerinizi uzun zamandır beğenerek takip ediyorum. Paylaşımlarınız oldukça faydalı ve hiç bir zaman ne yükselişte ne düşüşte keskin değil. LAfım size değildi. Niyetim balkon konuşması yapmak hiç değil. Ama yazılara bakıyorum borsaya yeni başlayanlara karşı hep bir küçümseme var. Elbette kolay kazanç yok elbette bilgisiz hangi işe girseniz batarsınız. Ama bunun yolu sürekli küçümseme, korku yaratmak vs olmamalı. Şu an bu sayfayı 31 üye ve 131 ziyaretçi takip ediyor. İnsanları bilgilendirmek gerekiyor kaçırmak değil. Dediğim sadece bu. YAnlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Başlığı konu dışı işgal ettiğim için de öyle.
    Yok estağfurullah ben sadece sürecin bundan sonraki ayağı daha zor olucağını kendi adıma yorumladım.Olaya sadece borsa olarak bakılmamalı seçimi kim kazanırsa kazansın hasarlı bir araba alacak , borsa bu sistemin sadece bir parçası .
    bol kazançlar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yok estağfurullah ben sadece sürecin bundan sonraki ayağı daha zor olucağını kendi adıma yorumladım.Olaya sadece borsa olarak bakılmamalı seçimi kim kazanırsa kazansın hasarlı bir araba alacak , borsa bu sistemin sadece bir parçası .
    bol kazançlar.
    Bir iki vuruk çizik olsa hasar iyi de bence bu araç pert olacak gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Kanimca, Secbul u tebrik kuyruğu oluşacak.. .40 gun içinde.....😀

Sayfa 368/990 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız