Sayfa 316/651 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 5205 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. Yazdıklarımı tekrar tekrar oku, anladığında haber et, yeniden durum değerlendirmesi yaparız...

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    birincisi; ben hisse illa 3,5 olacak iddiasında değilim 3,5 a gelirse alırım diyorum yoksa 1 lot bile almam diyorum arada fark var gelir yada gelmez onu bilemem müneccim değilim,
    ikincisi; bu nasıl bir matematik sanki en düşük 3,5 tan mal almışta en tepeden 16 dan mal veriyorsun 3,5 zaten görmedi hisse zaten tavan tavan gitti taban taban geri 7-8 lere geldi kaç kişi hiç görmeyen 3,5 fiyattan aldı da 16 dan satabildi? komedi yasatmaya fırsat vermeden 7-8 lerde gözünü açtı 5 liradan alsa 8 lira hadi bilemedin 10 liradan satsa ortalama %100 kar vay be 2,5 yılda bu enflansyonist ortamda herşeyin en az 5 kat arttığı bir ortamda vaavvvvv ne getiri be dolar bazında kaç sent ediyor yoksa negatif getirimi? onu da bir hesaplasana matematik dahisi daha geniş bakmayı tavsiye ederim matematik böyle bir şey
    üçüncüsü: banka hissesinin endeks kağıdı olduğunu düşünmüyorsun yada bu kağıdın banka olduğunu düşünmüyorsun gerçi banka gibi davranmadı hiç niye endeksle alakası olsun ki
    yahu insaf gözaltı pazarı hissesimi ki endeksten bağımsız olsun yuhh
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Anlaman için daha basit yazayım, 3,5 olacak algısı ol
    uşturan bir sürü yazı yazdın hala yazıyorsun mutabık mıyız, mutabıksak okumaya devam et...

Hisse 15-16 TL fiyatları iki kez gördü, şuan 12 TL üzeri, mutabıksak okumaya devam et...

En düşükten hesap edelim senin 3.5 hedefini 3.5 ( çok manidar rakam değil mi...) ile çarpsak 12.25 ediyor bugünün kapanış fiyatı, senin gösterdiğin hedef fiyattan %225 yukarı da bir fiyatlama ile kapanmış bu hisse, matematik böyle bir şey...

Endeks fiyatı endekse oynayan adamı ilgilendirir, hisse fiyatı hisseye oynayan adamı ilgilendirir, ben bazen endeks kaç kapatmış hiç bakmıyorum bile...

10-20-50 kat giden hisselerle benim işim olmaz, onları alıp satanda var satamayıp hayatı kararanda var, Allah hepsine sabır versin..

Endeks 60 bin de iken (bugunku 600) 10 liradan bedava diye atlayan cok adam gordum, atlamayani dovuyorlardi

Bu tahta aylarca, belki yillarca 0.2 defter degerinin altinda islem gordu.

O zamanlar bu devlet bankalari adam gibi adamlara bagliydi, simdiki gibi arpalik yapilmamisti.

Bugun endeks gelmis 570bine, hala 12.5 kavgasi yapiyorlar.. guler misin aglar misin?

Neyse sadede gelelim. Bu sene 0.2 defter degeri ile 3.05 (manidar degil mi?) yakar mi yakar.. Ben sasirmam.
    Varlik fonu da atesler bir 20 milyar daha, coker mi bankanin yarisina... hic affetmez.
    Ha burasi aglama duvarina doner mi? O gun gelsin de, aciyani s....ler .

ben seni iyi anliyorum pozitif kardesim, hic bozma istifini.

3.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Endeks 60 bin de iken (bugunku 600) 10 liradan bedava diye atlayan cok adam gordum, atlamayani dovuyorlardi

Bu tahta aylarca, belki yillarca 0.2 defter degerinin altinda islem gordu.

O zamanlar bu devlet bankalari adam gibi adamlara bagliydi, simdiki gibi arpalik yapilmamisti.

Bugun endeks gelmis 570bine, hala 12.5 kavgasi yapiyorlar.. guler misin aglar misin?

Bu sene 0.2 defter degeri ile 3.05 (manidar degil mi?) yakar mi yakar.. Ben sasirmam.
    Ha burasi aglama duvarina doner mi? O gun gelsin de, aciyani s....ler .

ben seni iyi anliyorum pozitif kardesim, hic bozma istifini.
    Benim yazdıklarımla sizin yazdıklarınız arasında bir bağlantı yok,

Kim neyi nasıl yönetmiş, niye ne zaman almış, kaç FK, kaç PD bunlarla ilgili bir şey mi yazdım..?? YOK...

O gün gelir bugün gider, acıyanada acımayanada, STOP koyanada ben karışmam, herkesin kendi bileceği işler...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. ...............
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Değerli üye ve ziyaretçilerin vaktini gereksiz yazılarla daha fazla almak istemiyorum, herkese iyi geceler diliyorum.

Hisse gideceği yere gider, sizin benim ne yazdığımızın zerre etkisi olmaz...

Sayın kahırlı; biraz sonra yatacağım yarın nöbetçiyim...
    Son kez sana anlatayım sen anlarsın belki beni; ben sanada pozitif beye de saygı duyuyorum.Lütfen inandıgınız hisselerde pozisyon açsanız ve benim gibi 3 yıllık bir yatırımcıya( hisse batsın kabülümdür) ve yardımlarınız içinde teşekkür ediyorum, bu hisseye inanan bir yatırımcı olarak saygı gösterseniz çok mu şey istemiş olurum...İyı geceler.YTD

sayın ozan lütfen bugüne dair haber paylaşırmısınız
    17 ocak 2023 çok önemli
    eğer bugün karar çıksaydı aynı haberi farklı sitelerden 100 defa alıntılardınız
    neden şimdi paylaşmıyorsunuz?
    bir engel mi var acaba sizi tutan mı var
    bizi çok değerli haberlerden mahrum bırakıyorsunuz

sayın ozan yattınız mı ?
    kafanızı yastığa koyup rahat yatabilecekmisiniz bu gece?
    kaç kişinin vebalini aldınız acaba?
    bunları düşünerek uyuyabilecek misiniz?
    özür dilemeyi düşünüyor musunuz vebal aldıklarınızdan
    17 ocaktan sonra başka bir tarih var mı kafanız da bu sefer son diyebileceğiniz?

8.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    17 ocaktan sonra başka bir tarih var mı?
    Pozitif, haklı uyarılarınla çok iyi iş çıkartıyorsun, aynen devam et. Senin yaptığın, şeytanın avukatlığını üstlenmek gibi bir şey. Forum kuralları içinde burada özgür düşünce ve tecrübelerini paylaşan, gayet yerinde uyarılarda bulunan senin gibilere sansür uygulatıp bu ortamdan kovmaya çalışanlara gülüp geçmek lazım.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 316/651 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •