Kardeşim yazdıklarımı anlıyamıyor musun anlamamış numarası mı yapıyorsun. Değişen şey spotlar açıldı dedim ışık yandı ışık, artık iki kere düşünecek herkes yanlış yaparken, aselsan yatırımcısı bu görmezden gelen yönetimin tavrı değişecek. Sana burda Ali babacanı veya başkasını savunmam benim bu topicte tek yanlı olduğum şey ASELSAN ve yatırımlarımın bana getirisi.
ASELSAN yönetimi şimdiye kadar görevini yapsa zaten sadece bilgi paylaşırdık güzel güzel yada hiç birşey yazmaz idim. Neyse ben söyleyeceklerimi söyledim dediğim gibi baykarın tartışılması iyi oldu hatta süper oldu.
Bu saatten sonra ASELSAN yatırımcısının yüzü güler çünkü yönetim bizi görmezden geldiğinde sorgulamalar başlayacak spotlar daha bir parlak yönelecek onlara.
Bak gör borsa performansı nasıl güzelleşecek, bilanço nasıl makyajlı güzel gelecek, yatırımcı lehine nasıl güzel haberler gelecek, ihracat rakamını nasıl artıracakalar ve tüm bunlar borsa fiyatına nasıl pozitif yansıyacak. Senin yerinde olsam bana kızmak benimle tartışmak yerine teşekkğr ederdim

)
Yer İmleri