Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
Daha önce bahsettiğim sorunlar yüksek sesle konuşuluyor tartışılıyor hem sosyal medya hem ulusal kanalllarda. Bu saatten sonra ASELSAN yönetimi yatırımcıyı görmezden gelirken iki kere düşünecek, aselsanın ihracat yapmasını görmezden gelirken iki kere düşünecek, artık baykar ile alakalı konuşmama gerek kalmadı. Ali babacana cidden teşekkürler adam bizim bir ayda gündeme sokmaya çabaladığımız konuyu zirveye taşıdı. Bu tartışma hem baykar hem ASELSAN hem Türkiye için faydalı olacak ama özellikle biz ASELSAN yatırımcıları için. Artık aselsanın hem finansal hem borsa performansını çok daha olumlu olmasını bekliyorum. Umarım herkes kendisine çeki düzen verir ülke kazanır bizler kazanırız.
 Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
Kardeşim yazdıklarımı anlıyamıyor musun anlamamış numarası mı yapıyorsun. Değişen şey spotlar açıldı dedim ışık yandı ışık, artık iki kere düşünecek herkes yanlış yaparken, aselsan yatırımcısı bu görmezden gelen yönetimin tavrı değişecek. Sana burda Ali babacanı veya başkasını savunmam benim bu topicte tek yanlı olduğum şey ASELSAN ve yatırımlarımın bana getirisi.
ASELSAN yönetimi şimdiye kadar görevini yapsa zaten sadece bilgi paylaşırdık güzel güzel yada hiç birşey yazmaz idim. Neyse ben söyleyeceklerimi söyledim dediğim gibi baykarın tartışılması iyi oldu hatta süper oldu.
Bu saatten sonra ASELSAN yatırımcısının yüzü güler çünkü yönetim bizi görmezden geldiğinde sorgulamalar başlayacak spotlar daha bir parlak yönelecek onlara.
Bak gör borsa performansı nasıl güzelleşecek, bilanço nasıl makyajlı güzel gelecek, yatırımcı lehine nasıl güzel haberler gelecek, ihracat rakamını nasıl artıracakalar ve tüm bunlar borsa fiyatına nasıl pozitif yansıyacak. Senin yerinde olsam bana kızmak benimle tartışmak yerine teşekkğr ederdim )
Varan 1 sermaye tavanı artırımı ama hemen yüzde 400 bedelsiz gelecek diye hesap kitap yapmayın. Sosyal medyada milletin bu kafayla hisseye dalması iyi değil ama yönetimin tavrı değişecek dmeiştim çünkü sosyal medyada dile düşmeye başladı sorgulanmaya başladı aselsandaki saçma sapan finanslallar ve yatırımcıların durumu.
Aslında yönetşm yine işini güzel yapmadı. Bugün ABD den F16 onayı gelecekti ve o bir rüzgar yaratırdı zaten. Bu srmaye tavan artırımını haftaya paylaşsa daha iyi olurdu.