Konuşmadan sonra fışkırtma partisine de katılmıştır şimdi bu Saudi bakan.
After partyyy
ytd
Konuşmadan sonra fışkırtma partisine de katılmıştır şimdi bu Saudi bakan.
After partyyy
ytd
Gün geçmiyor ki dolandırıcılık, hırsızlık vb. haberler en popüler olanları. Hemde yandaş kanallarda. İçimizde tıp eğitimi alanlar bu algının neden yapıldığını bilirler. Peki bu kadar karmaşık ortamda kimin nereye ne kadar para bağlayacağına karışmak olur mu ?
Normal ülkelerde olmaz. Ama bazı ülkelerde bırakın paranızı nereye kaçtan nasıl kaç gün bağlamaya karışmayı bırakın avrattan kaç, sevgiliden kaç çocuk yapman gerektiğine bile karışırlar. Hal böyle olunca büyük sözü dinlemek iyidir.
Dolar alan yanar demediler bize. Peki yakmadılar mı ? O halde sızlanmaya hakkımız yok. Nas var dediler, faiz işi bitti ; ev - araba- arsa, 2. avrat, tahvil, cam- çerçeve al ama faizden uzak dur . Sonuç yine haklılar. Üstelik muhalifler bile iktidar değişirse ev- araba vb. fiyatlar eskiye döner diye sandıkta çaktırmadan AKP ye oy verecekler.
Bazıları da yok şu bankaya bu emlakçıya güvenmem diyor. En güvendiğin kim ? Adamı 25 yıllık karısı boynuzluyor. Bankaların hepsi de sağlam ve güvenilir. Zaten bırak bankadaki trilyonları sıradan ben 10 bin doları bir bankadan diğerine gönderirken ahiret azabı çekiyorum. Yani çok sıkı ve sağlam. Rahat uyuyun.
Sizleri eskiden polis, asker, savcı diye arayan sahtekarlar şimdi taktik değiştirmiş. Artık bankacı kılığında arıyorlar. Mehmet abiciğim, senin kkm deki 400 bin var ya ben sana bir güzellik yapacağım telefonuna şifre göndereceğim, KKm yi bozacağız sana 32 güne özel %35 faiz vereceğiz. Kimseye söyleme ,bu sana özel oran...... derken şifre gelir ve siz ona söylersiniz. İşlem tamamdır. Para uçmuştur.
Bugün Adliye de 68 yaşındaki adam ağlayarak derdini anlatırken , bazıları alaycı gözle bakıyorlardı.
EYT lilere geçirmişler %30 zam yapacağına %17 vermişler. Bunlar hakikaten söyleyecek laf bulamıyorum
Yer İmleri