Sayfa 443/990 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Küçük hisselerden,UNLU,NETAŞ, AGESA,CRFSA,SKTAS,OSTIM,ANGEN....

Bunlar incelenmeye değer.. orta ,uzun vade için incelediğim küçük hisselerde.

Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
    UNLU'nün fiyatını, karını bilmemekle beraber, aracı kurumlar çok iyi gidiyor. Son çeyrek karları muazzam gelecek. Bu çeyrekte de hacimler güzel.

ANGEN de çok iyi şirket. Sahipleri düzgün, borcu çok az ya da yok bildiğim kadarıyla. Pandemi devam etse uçup giderdi. Yine de yaptığı iş her dönemde geçer akçe..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Seçim vakti çimentolar çekicidir genelde. Çimento çimento...

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

netaş agesa crfsa angen takibimde benimde (yalnızca orta uzun vade grafiksel temelden hiç anlamam) .. güzel liste eline sağlık ..

prkab ve zoren de listemde elimde yok ama ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Perakendecileri yakından takip ediyorum bu ara. CRFSA bu sene bile zarar etti, orayı satarlarsa anca hareketlenir - alırsa da anca Anadolu grubu alabilir ama hiç öyle bir hava yok- ama şu anki cirosu favökü ile fiyatı çok pahalı. Ha biri topluyordur manipülatif götürür hisseyi bilemem geçmişte yapmışlığı var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    UNLU'nün fiyatını, karını bilmemekle beraber, aracı kurumlar çok iyi gidiyor. Son çeyrek karları muazzam gelecek. Bu çeyrekte de hacimler güzel.

ANGEN de çok iyi şirket. Sahipleri düzgün, borcu çok az ya da yok bildiğim kadarıyla. Pandemi devam etse uçup giderdi. Yine de yaptığı iş her dönemde geçer akçe..
    hepsinin ortak noktası dolar bazlı diplere yakın olması.UNLU yapıkredi yat. sürekli raporluyor.
    ANGEN,SEKTORU GÜZEL ama sahibi satış yapıyor.. Gerçi bu algi olabilir..Netaş,kanımca nasdaq ralli,yaparsa etkilenir.

6. Shortumu giydim geldim, 24 saati var palacigin yoksa shortsuz gezecem. 6080 yazayim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    netaş agesa crfsa angen takibimde benimde (yalnızca orta uzun vade grafiksel temelden hiç anlamam) .. güzel liste eline sağlık ..

prkab ve zoren de listemde elimde yok ama ..
    Zaten temele bakarsak bunları almamak lazım.sahipleri güçlü ise eninde sonunda temel düzeliyor.ama fiyat 10 katına çıkmış oluyor.😀

Teknosa, doğuş oto vs..

8. sıkı tutunun.

edit: ben yazana kadar hareket başlamış zaten

Sayfa 443/990 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •