Sayfa 481/990 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Viop XLVII

1. kuş,tup,sıse saatlikte kritik bölgedeler yukarı alamazlarsa grafları bozulur.
    zaten 2 tanesi sabahtan beri formasyona oynadı sıse ve kuş
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. o kdr kagıt arasından git en kötülerini seç bundan sonra bist 30 harici kagıt almayacagım

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    günü nasıl kapatırız? günün zirvesinden mi, günün düşüğünden mi? ben B şıkkı diyorum
    bakalım tutacak mı tahminim
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    o kdr kagıt arasından git en kötülerini seç bundan sonra bist 30 harici kagıt almayacagım
    Endeks takip eden fonlar var, para girişi var ise onlar alıyor en kötü hisseyi dahi yumuşatıyor.

Endesk dışı ise spekilatöre emanet.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. bitti mi .. ) iyi salladı ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bence kimse bir şey bilmiyor.Sadece tahmin yapıyoruz (%51).PİYASA YAPICI isterse bıs100 ü; 6500 de yapar ..isterse 4.500 de..

İsterse fincan kulp yağar ve bıst100: 6700 olur..isterse 2 li tepe yapar güm olur..Bunu kesin biliyorum diyen olamaz.Biz kendimizce bir düşünceyi tutuyoruz.

Sebep-arguman hemen bulunur.Zaten borsa gri alandır.Alanın da-satanın da kendince mantığı vardır.11 Eylül gibi tüm yatırımcılar mutabıksa taban oluruz...Veya Bir yerden 100 milyar dolar gelse..yine hepimiz mutabık oluruz.tavan olur..

Bunun dışında ORHAN BABANIN dediği gibi; sen de haklısın..
    Onu bunu bilmem ABKA, Şubat'ta çöküş dedin, olmazsa çizik atarım artık üstüne kusura bakma

Bir tane Temmuz-Ağustos arası Dow mu, S&P miydi neydi tahmininden eksin var, bunla nötr'lemelisin.

Bu adamın işi yok beni mi takip ediyorsun diyeceksin, yok ya, topiğe yeni girdiğim zamanlar bu arkadaş bilgili bir arkadaşa benziyor dedim öyle long, short, flat, sistem falan muhabbetleri arasında, hacker gibi de avatarı var anlıyordur sistem mistemden, oradan yani...

Anyway, Şubat'ı bekliyoruz...

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bitti mi .. ) iyi salladı ..
    artçıları gelir mi
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bitti mi .. ) iyi salladı ..
    Adamın düşürmeye hiç isteği yok...

Çevremdekilerin çoğu düşüş öncesi portföy seviyelerine geri döndü...

Pala hiçbir dönem bu kadar kolay para dağıtmamıştı son 20 yılda... Buradan bakınca demek ki hedefi büyük sonucu çıkıyor... Yoksa hangi tahta yapıcı karlarının %20-25'ini aldığı KY'ye bir hafta geçmeden bu karları geri verir...

Sayfa 481/990 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •