Sayfa 491/990 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kesinlikle doğru.. Öyle 3/4 yıl değil,daha uzun sure işlem yapan,sistemler yapan ,mtock sistem vs..bu ise kendini adayan herkes bu düşünceye imza atar..

Bir tane embesil 4 haftaya bakıp bedava para var,diyebilir..Ama olay öyle değil.

En güzeli 10 hisse seç ve bekle...
    aynen öyle....ne paralr gidiyor....Şuan borsa ve viop hastane de çalışan elemanlar arasın da çok yaygın olmaya başladı....sağlık sistemi tehlikede bana göre ...sağlık çalışanları kafa olarak kendini veremediğini bizzat müşahade ediyorum....hastası olanlar çok dikkatli olsun...şu sıralarda çok zibidi var sağlıkta....para kaybettiğinde kendilerini kaybediyorlar....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Nuriye bile mesaj attım.Vebal alıyorsun,diye.Insanlari vioba yönlendirme diye..

Eğer bunca yıl emek vermeseydim asla bulaşmazdımTüm bunlara rağmen bile bir operasyondan sonra bırakacağım.Yuklu sermaye ile diplerden 10 hisse alıp,ailemle hayatımı yaşayacağım..

Kilis'te sınır bölgesine YPG/PKK’lı teröristlerce atılan roketler düştü!

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bu şeytanlar bu aşılarla çok insanı öldürmeye devam edecek....görüntüler vahim.....
    Hem VİOP hk.da Hemde mRNA aşılar hakkında bu topikte çok uyarım oldu,umarım faydası olmuştur topluma.

YTD

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Nuriye bile mesaj attım.Vebal alıyorsun,diye.Insanlari vioba yönlendirme diye..

Eğer bunca yıl emek vermeseydim asla bulaşmazdımTüm bunlara rağmen bile bir operasyondan sonra bırakacağım.Yuklu sermaye ile diplerden 10 hisse alıp,ailemle hayatımı yaşayacağım..
    Nuri yi uyarman iyi oldu bence.....viop da sistemleri bilmek yetmiyor....sağlam bir psikloji az kontrat ve çift arcı kurum ile çalışmak....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vobun baki olan kısmı,sağlam oyun teorisi,teknik,tecrübe kazandırdı.Hisselerde rahat hareket edilebiliyor.

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Hem VİOP hk.da Hemde mrna aşılar hakkında bu topikte çok uyarım oldu,umarım faydası olmuştur topluma.

YTD
    Teşekkürler paylaşımlarınızdan çok faydalandım....bu arada aracı kurum için de teşekkürler.....masraflar azaldı.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Milletin kalbi fesat..uyari yapanları da kendisi gibi düşünüyor.Burada binlerce kişi vardı.Simdi aktif işlem yapıp kalan 5 kişiyi geçmez.

Etrafiniza sorun, bakin..%95 Viob da batilir.

Geçenlerde bir gunde 280.000 tl.sadece endeks kont
    kar yaptım.. istesem sadece o ekranı verirdim..

Ama altına yazdım
    .bu kar 3 günde gitti diye.Cunku buraya sürekli kar yazanların isterse, zararı gizleyerek algi yapabilecekleri gerçeği de var..

Sayfa 491/990 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •