Sayfa 36/427 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 3416 madde; 281 - 288 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Tüm Kurumların beklentisi 4.çeyrek karının 2.5 ila 3 milyar arası.. Yani toplam kar 8-8.5 milyar arası..2022 sonu için net kar tahminleri var.. Ben minumum 8.5 milyar kar bekliyorum..Üstü sürpriz olur..olursada güzel olur.. Ancak Kelaynak kuşunu Yatırım fonlarına 140 tl den peşkeş çektiği mallar hergün vahşice satılıyor..Piyasaya nefes aldırmadan yapılan bu satışlarda, bir şekilde karşılanıyor.. Genelde Halk ve Ziraat yatırım aracılığı ile yapılan bu satışla rson 1 haftada 1.5 milyon lotu buldu..Sanki satışların sonuna geldi diye düşünüyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    Link var mı acaba?
    PDF olarak var maalesef.

Halk Yatırım'ın tahmini geldi. Onlar da 2.781 bekliyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Oyak Yatırım 2.814 bekliyor..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    PDF olarak var maalesef.

Halk Yatırım'ın tahmini geldi. Onlar da 2.781 bekliyor.
    Bunlar güzel beklentiler. Hepsi de benim beklentimin üzerinde.
    2,5 tahmin ediyorum ben.
    Patron şirketi ikinci kez halka arz etmeseydi iyiydi aslında. Neyse bir şekilde değer ile fiyat buluşur bir yerde.

5. 8.5 milyar kârın %50 sini dağıtacagini düşünsek. Geçen sene %54 unu dağıtmış.
    4.250.000.000/220.000.000=19,32eder.

Temettü oranı %11.96 gibi olabilir.

Ya 2. Sırada ya da 3. Sırada olabilir.

Ytd.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

6. 20 milyon lot patron mal sattı..hala onu hazmetmeye çalışıyor hisse.. Burada Yatırım fonları bu hisseleri karlı satıp çıktı.. Acaba bunun yerine ne aldılar merak ediyorum..

7. Eksi yaktı rahatladı. Orsp evladı

8.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    20 milyon lot patron mal sattı..hala onu hazmetmeye çalışıyor hisse.. Burada Yatırım fonları bu hisseleri karlı satıp çıktı.. Acaba bunun yerine ne aldılar merak ediyorum..
    Belki krediyle almışlardı. Krediyi kapatıp, hisse satış karından kalanı kar hanesine yazmış da olabilirler.
    Önemli olan giden ne yaptı değil de alanlar ne yapacak?

Bakmayın aslında özel emirle de olsa piyasaya çok fazla mal verildi holding tarafından.
    Finansalları sıradan bir tahta olsa yıkılırdı.
    Allahtan finansalları iyi bekleniyor da satılan bu mallara talep oluşuyor.

Sayfa 36/427 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •