Buradan alıyor diğerlerinde operasyon yapıyor. Grup şirketleri bunlar . Geçende kap ta yazanlara bakarsanız zaten görürsünüz. Gazete hisseleri birinden ötekine geçiyor. Çevirip duruyorlar. Çok ta piyasanin umurunda. Kendileri hiç ortaklık paylarını satın alarak yükseltiyor mi? Bunlar kasiyer tirtikcilari gibi. Her gün yu lira yüz lira götürüyorlar kasadan
 Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
Gümüş Üye

Duhul
Jan 2018
Gönderi
5,592
Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
Tarihi boyunca ıhlas grubunda tek operasyon yememiş kağıt ne sabır varmış adamlarda be..
üstad bu ilk operasyonu halka arzda yemiş 1.30 doları görmüş şuan 11cent civarı yani yaklaşık 13 kat düşmüş kat...agustos ayında ise yaklaşık 20 cent civarı tekrar semaye arttırım gerçekleşti...yani halka arzı sırasındaki yediği operasyondan sonra hiç operasyon yemedi diyebiliriz...20 cent hesabını düşünürsek yeni lotlar ve 30krş tan bedelliye kadar toplanan eski lotlar operasyon yemedi...20 cent in muco için yeterli olacağını düşünüyorsak o ayrı tabiki...ben yeterli görmüyorum...riski taşımamın tek nedeni bu...bakalım zaman ne gösterecek...artık iha mevzuna dek yatırıma dönüştü ellerimizdeki mal.........

AYLAR ÖNCE ARKADAŞ YAZMIŞ......ALINTI YAPTIM.....

1.30....CENT.......1 DOLAR 30 SENTİ GÖEMÜŞ HİSSE......!!!!!!!!!!!!
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.