O yüzden son 7-8 yildir ultra zenginler oluþturuldu. Orta gelir grubu asgari ücrette eþitledi.
O dönem bir kez görülen yüzde 7500 devlet sorunuydu. Þimdi her gün, her ay verilen KKM, köprülere, otoyollara verilen ve cebimizden çýkan para milletimizin sorunu.
Çok fazla yazýlacak konu var. Bunlarý buraya taþýmak da çok doðru deðil...
O yüzden konuyu uzatmýyorum.
Þunu yazayým. 0 meþhur anayasayý fýrlatma olayýný çok çok yakýndan bilen biriyim. Odada degildim ama odada gibi olayý bilen biriyim. Olayýn olmasý deðildi konu. Olayý kamuoyuna sunma farklýydý. Son 10 yýlda benzer çok olay oldu. Ekonomimiz güçlü olduðu için deðil, yazacak medya olmadýðý için çoðunu duymadýnýz.
Bilip de konuþan ya da yazanlarin ise nerede olduðunu sanýrým biliyorsunuz.
Son soz:
Siyaset ya da politika iyi bisi aslýnda. Çünkü bunlarýn anlamý sorun çözme sanatýdýr.
Zamanýný aldýðým diger üyelerden özür dilerim
 Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
Siyaset boþ beleþ insanlarýn iþidir.

Ben ekonomik yansimasina bakarým.

Allah tekrar o günleri yaþatmasýn. Binlerce insanýn banka hesabý bir anda sýfýr oldu. Bir sürü banka iflas etti. Ýnsanlar intihar etti. Akbank 10 liradan 2.5 liraya düþtü, elimde ki koç holding 15.50 den 3.50 civarlarýnda düþtü . Kabus gibi yýllardý. Yeni nesil bilmez o çekilen sýkýntýlarý.

Siyaseti bilmem... Fakat umudunu yitirmiþ ve ölmeyi tek çare gören insanlarýn ölümünü gördüm. Bir tanesi çok samimi arkadaþým idi.

Konuyu kapatalým. Hatýrlamak dahi istemiyorum o kabus dolu yýllarý
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.