ağırlıklı bankaları izliyorum 30 ayakın baba kağıt var tek yeşil yok
banka endeksini bi yeşile geçirdiler herkesi yemlediler bence
şimdi yeniden odun zamanı
vicdansız nasılda vuruyor tepesine tepesine
ağırlıklı bankaları izliyorum 30 ayakın baba kağıt var tek yeşil yok
banka endeksini bi yeşile geçirdiler herkesi yemlediler bence
şimdi yeniden odun zamanı
vicdansız nasılda vuruyor tepesine tepesine
bir halt olacağı yok.
Temettü ödemelerini azaltmak için indirekt yöntem bulunmuş olabilr.
>>>>>>>>
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-684416
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bankaların sermaye yeterlilik rasyosu hesaplamalarında dikkate aldığı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 31 Aralık 2021 kurunu 30 Aralık 2022'deki kura revize etti.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
dxy 101 lerden bir yukarı dönüş istiyor gibi...
bugün atak günü...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Long denemeye uygun yerler
vadeli 5580 altı stop olmalı
Bence
Son düzenleme : yemekci; 31-01-2023 saat: 12:06.
hocaya söyle o işler öyle yürümüyor, hisse senedi fiyatının yükselmesi için f/k oranının şu yada bu seviyede olması değil, tahtada alıcı olan para miktarının satıcı olan para miktarından daha fazla olması gerekir.. para konuşur, bu kadar basit
yok efendim, seçimlere kadar hükümet düşmesine izin vermezmiş, yok bay kemal pahalı demiş, yok badem bofası, yok bilmem ne.. hepsi hikaye, fiyatın yükselmesi için para girişi gerekir.. cold cash
f/k, kar büyümesi, defter değer, ve diğer fundamental göstergeler sadece bi indikatördür.. bunlar uygun diye alırsın ama seni ne kadar bekleteceğinin bi hesabı yoktur, yıllarca beklemek gerekebilir.. o serkan denen salağı izliyordum bi süredir, herifin tek lafı var -yükselecek, çok yükselecek.. başka yorumu yok, gundinin daha sefil versiyonu, sonunda böyle bi tvitle veda edeceği belliydi
Yer İmleri