Sayfa 757/990 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Seçim sonrası yurtdışına uzun bir tatile çıkmak isteyenler var ise yatırımlarını nakite geçirerek muhtemelen paralarını önce tatile çıkarmak isteyebilirler.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Enfla %88
    Mevduat toplamı bir senede %10 artmış..
    Mudiler size bu sene vatan millet Sakarya madalyası takılmalı...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    yurtdışı iyi akşam seansı çerezlik long deneyeceğim batırım tavsiyesidir.
    kapandık. karın yarısı aracı kuruma gitti ama olsun 20 dakikada çorba parası çıktı

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    kabahat bende, skuize gidebileceğini hesap etmeliydim çünkü vade sonu, o yüzden vahşi bi marj olmalıydı.. son düzlükte biraz short açıp en azından günü artıda kapattım, ama tabi sıkıştırmasaydı temiz 130 puanı alıp gidecektim full poz

neyse, ölenle ölünmez demiş atalarımız, satışa malsız girmenin avantajıyla kapanış eşleşmesinde asels ve tcell aldım..hisse vadelilerin kapanışında yine tacirler show izledik, arbitraj pozisyonları bunlar, tacirler sattı gitti değil yani- hisse pozisyonlarını tahtalara verdi, vadeli shortlar kapandı
    Sen düz vıop çu değilsin a-b planlı oyuncusun severim stratejisi çoklu oyuncuyu yolun açık olsun SiyahKemal
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

buda kuş 138 takip edilecek bant 134 formasyon hedefi.
    bu sorulmuş tup de 591 bandı neyse kuştada 134 önemli bölgeler savunulmalı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

akbank 12 milyar karını 60 milyar yapmış. piyasa değeri 88 milyar tl. 2023 daha iyi olacak diye de özet geçmişler
    audentes Fortuna iuvat

ABKA; ideal ile matriks farklı...PC değiştirdim..son versiyon ideal var ama ..veriler hatalı mı?

bugün benim matriks çok kesildi, hatta teknik destek aldım, verilerin geldiğini düşünmüştüm, demek ki gelmemiş, sizin ideal doğrudur muhtemelen,

8. Piyasa öyle saçmaladı ki aynı haberden farklı tarihlerde iki kere devre kesti TTRAK. Rekabet haberi eski haberdi bugün tekrar geçtiler aynı haberi yine fiyat %5 çakıldı. Kapanışı güzel yapmış kuyruğu dik tutmuş.

Sayfa 757/990 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •