Geri alacağım elbette ama yalvarınca.![]()
Geri alacağım elbette ama yalvarınca.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Dün TTRAK taki saçmalık bugün ISMEN deki saçmalık. Piyasanın saçmaladığına şu iki senetteki hareketlere bakarak daha da emin oldum. Düşmez, yükselir, burası dip vs.vs. demiyorum adamın elinde tüm endeksi 3 gün taban sonrasında 3 gün tavan yaptıracak güç kudret var canı ne isterse onu yapar ama şu an pek çok hisse senedinde saçma fiyatlamaların olduğunu düşünüyorum.
Şimdi mesela buradan çevirdi, artıya geçirdi. Düşüş bitti diyebilir mi kimse? Mesela sonra yine dünkü gibi basar mı basar.
Psikolojiyi alt üst etti.
Davranışsal finans dersi veriyor uygulamalı olarak..
Yatırım tavsiyesi değildir.
saçma.. cumhurcular zaten borsadaydı, cehape kitle krize iman etmiş olduğu için her daim dolardaydı, lakin 6 aydır dolar sabit kalıp borsa x3 yapınca hasetten çatladılar, ulan bizim başımız kel mi diye son bi kaç aydır atladılar borsada mala.. bay kemale bu yüzden kıl oluyorlar -senin yüzünden düştü borsa, zarara soktun bizi diyollar, o yüzden imamov istiyorlar aday olarak
arkadaşlar az sabır çoğu gitti azı kaldı.sanırım mart ayında 7000 üzeri seviyeler bekliyorum.geçen hafta uyarımı belirtmiştim bu hafta testere haftası nakitleri koruma dönemindeyiz diye .demek ki neymiş herkesin bildiğini( pala dayı pardon bademci dayılar ) yapmazmış şimdiki bilanço beklentesi tamda hasat zamanı oluyor.
Bu işte para kazanmanın sırrı güniçi yaptığın işlem,
Mesela karakemal ve tohatlı abi günün dibinden lönkledi, eğer deptürürse çorba parasını kapar,
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri