Sayfa 819/990 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Spottaki hareketleri incelediğimde cep2cep yaparak düşürüyorlar gibi geldi bana. Ağlayan çok satan pek yok. Kim kimin malına çökmeye çalışıyor o da muamma. Güya bisti bademler yapıyor deniyordu bugün o kanattan da çok veryansın gördüm. Muhalefet desen o da veryansında. Birileri 3 maymunu oynuyor ama kim. Hareketin orjinini bulan yönü de tayin eder bence.
    10 gündür hareketin yönünü tayin ettiler zaten.....bugün nefes aldırırlar mı bakacaz.....büyük ihtimal sakinleşirler bugün.....marjin davası da saat 15:00 kadar....hasat ettikleri para devasa malesef....çuvalın içinne bir kere yatırımcıyı doldurdular....viop zaten kör bir kuyu.....adamların insafına kalmış yukarı mı aşağımı.....anlayacağınız viop da şansınız da iyi olacak...birde kontrat sayını çok yapmayacan....az az.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. Teminat Tamamlama Çağrısı: 732.628.982,51 TL

https://www.takasbank.com.tr/tr/ista...cagrisi-raporu

Akşam pazarı olur mu bilmem ama öğlen pazarı olacağı kesin.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Deniz Hocam
    Fed faiz kararını yorumlarken şöyle bir izahat yapıyor

"Sindirim faaliyeti bir zaman aldığı ve gecikmeli doyma sinyal verdiği için, tam doyma hissi olmadan yeme işlemini bitirmeye benzetebiliriz belki.Tam doyma hissi beklenirse,genellikle yemekte aşırıya kaçılmış olunuyor."

Bizim pala da tam satış hıssını vermeye çalışmış.
    O destek, bu destek derken,
    İş fazlaya kaçtı

SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    geçen ay ben de yazmıştım şubat ayında 0,25 faiz.....Fed faiz artırmaz artık bu son bana göre.....not al abi.....

4. halil der ki viop Perşembe Birilerini fena sıkıştırmışlar.

5. günaydın .. elimde hisse kalmadı .. çook eski az bişey hisse var .. ana portfoy boş .. overall hırpalandı ama idare eder seviyede ...spota ayırdığım kısmı azalttım .. açacağım pozisyon büyüklüğü azalacak .. bakacağım artık. bügün trendi sorgulamaya yoğunlaşacağım .. bol şans herkese
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Teminat Tamamlama Çağrısı: 732.628.982,51 TL

https://www.takasbank.com.tr/tr/ista...cagrisi-raporu

Akşam pazarı olur mu bilmem ama öğlen pazarı olacağı kesin.
    Pazarı dün yaptılar.....bugün pazar olmaz bana göre.....adamlar çuval çuval doldurdular kaç gündür......anlık atraksyonlar olsada ....

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    günaydın .. elimde hisse kalmadı .. çook eski az bişey hisse var .. ana portfoy boş .. overall hırpalandı ama idare eder seviyede ...spota ayırdığım kısmı azalttım .. açacağım pozisyon büyüklüğü azalacak .. bakacağım artık. bügün trendi sorgulamaya yoğunlaşacağım .. bol şans herkese
    dün akşam seansında son korku verildi....kapanışa doğru alıp yatay kapadılar viop u......

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dün akşam seansında son korku verildi....kapanışa doğru alıp yatay kapadılar viop u......
    Zeynel dost un söyledikleri yabana atmamalı ...
    mevcut uygulamalarda ısrar edilirse, piyasanın 3700' lere kadar sarkması kaçınılmaz olur.
    3700' lerde borsa çok düştü diye yeni bir yatırımcı kitlesi gelir ve talep yeniden oluşur.

Not. (3700 olacak demiyorum. ancak mevcut uygulamalar piyasayı buraya kadar getirirse şaşırmam)

Sayfa 819/990 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •