Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın Sn.Mao.

Çok Twitter'a takılmayın. Orda herkes hustad herşeyi bilir.

Çok Twitter yalansiz olmaz derler...
Sağlıcakla kalin.
Ytd.
Ne demek ne kusuru olur mu hiç öyle şey
Yalnız dünkü kapanış beni bile korkuttu mantıklı gelmedi burada bazı şeyleri açık açık yazıyorum ama dünkü piyasadan sonra beni bile tırstırdı zaten amaç ve hedef budur bistin palası diyorlar bunu başardı bakalım bizim pala bu kadar beklentiyi ne yapacak ben burada bir müddet yazmamaya karar verdim çünkü burası borsa ve patron isterse tahtasını ederi 10 bile olsa 1 de tutabiliyor ben bu şirkete inanıyorum güveniyorum kısa vade için beklentim tutmayabilir ama uzun vade için en öndeki hissem geçen arkadaşa tesla aldırdım 108 dolardan 180 doları geçti 2 haftada satayım mı diyor ben karışmam al sata çok ucuz ve potansiyelli idi ben olsam alırım dedim aldın şimdi ben olsam 2 sene beklerim teslada bu fiyatlar hala bedava dedim sen bilirsin dedim bana sen niye almıyorsun dedi benim beklediğim yavuklum var dedim bu hisseye bakışım bu benim ama kısada ne olur bilmem artık cidden koç gurubu şirketlerinin en karlılarının bile taban yaptığı bir günden sonra bizim malum speği de tanıyınca o olmaz bu olmaz deyişlerimin hatalı olduğunu düşünmeye başladım burdan birileri gaza gelir hayır aldığında kısa da düşse ve beklese zararı olmayı bırak katmer katmer para kazanır ama bizim yatırımcı 75 e düşse mazallah obo çizen herif 10 diyordu acaba olur mu deyip satar sonra bize kızar şirket sonra bin olsa biz suçlu oluruz geçen 125 iken niye düşemiyor demiştim burdan bir arkadaş alıntı yapmıştı şimdi diyorum ki ben boş bir işle uğraşıyorum bir yönlü yazı yazınca sonradan nötr olmak çok zor ve ben şu an nötr olmak istiyorum tekrar belirteyim ben bu hisseye inanıyorum ama kazancı da kaybı da bana ait artık burda belli bilgiler dışında ky korkmasın panik yapmasın vari yazılar yazmayacağım lütfen dürüst olan kimi kırdıysam affetsin ben sonuna kadar bu şirkete güvenmeye devam edeceğim kısa da ne yaparsa yapsın katlanacağım kimse bana bakmasın artık düşemez de demiyorum ki bazen spek benim dediğimin tersini özellikle yapıyor gibi geliyor son 3 gün hariç neyse çok uzamasın asla Yatırım tavsiyesi değildir.