Sayfa 872/990 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Piyasa Gündem
    @PiyasaTurkiye
    ·
    6d
    ��AKP'li Metin Külünk: İddialar O ki:
    Borsada çekilen son operasyonların ana merkezlerinden birisinin YATIRIM FİNANS şirketi olduğu ve bunun da İŞ BANKASINA dolayısıyla CHP’ye uzandığı ve bunun çok ciddi siyasi sonuçları olacağını hatırlatmakta yarar var.

hey Allahım
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Bence aday belli olduğu anda bürokrasi durur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Söylenen şu ki, TSK, Ahrar-uş şam diye bir Suriyeli örgütün liderini dron ile öldürmüş, örgüt de twitter'dan Türkiyeye karşı bir intikam videosu koymuş. Konsolosluklar ardı ardına kapanıyorlar bir olay olabilir diye, özellikle İstanbullular dikkat etsinler, çok kalabalık yerlerde olmayınız bu aralar...Askeri eğitim almış üç IŞİD millitanının Türkiye’ye giriş yaptığı ve ruhani - sivil liderlere ses getirecek suikast girişimi yapacakları ihbarı yapılmış. Fransız, Alman, Hollanda ve İngiliz konsoloslukları kapandı. Haberlere yansıdı…Galata Taksim arasında bulunmayın diye mesaj geldi. Beyoğlu Pierre Loti Fransız okulu persembe cuma kapandı. Dün de Fransız konsolosluğu apar topar kapandı. Şimdi Goethe’den uyarı geldi. Moda ve Beyoğlu şubeleri bugün terör saldırısı ihtimalinden dolayı kapanmış. Beyoğlu’nda oturanları evlerinden ayrılmaları söylenmiş.

Böyle bir mesaj geldi bana da yazayım dedim... Zikik bir örgüt misilleme şüphesi dolayısıyla konsolosluk kapanmalarinin nedeni.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu bilgi sızdırıldıysa bu sadece toplumda korku ve tedirginlik amacı ile yapılmış manipülasyon amaçlı belli...

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem
    @PiyasaTurkiye
    ·
    6d
    Borsada çekilen son operasyonların ana merkezlerinden birisinin YATIRIM FİNANS şirketi olduğu ve bunun da İŞ BANKASINA dolayısıyla CHP’ye uzandığı ve bunun çok ciddi siyasi sonuçları olacağını hatırlatmakta yarar var.

hey Allahım
    Bu arkadaş ile ilgili yakin zamanda ekonomik durumu eleştirdiğine ilişkin haberler vardı...

Son günlerin ise ateşli destekçisi...

Seçim yaklaşırken garip işler... Şaşırıyor muyum... Hayır...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem
    @PiyasaTurkiye
    ·
    6d
    AKP'li Metin Külünk: İddialar O ki:
    Borsada çekilen son operasyonların ana merkezlerinden birisinin YATIRIM FİNANS şirketi olduğu ve bunun da İŞ BANKASINA dolayısıyla CHP ye uzandığı ve bunun çok ciddi siyasi sonuçları olacağını hatırlatmakta yarar var.

hey Allahım
    Geçmiş zamanda,Aydın DOĞAN ve Deniz BAYKAL birlikte borsayı yerle yeksan ederlerdi.
    Hürriyet gazetesi manşet atardı,Asker çizmeleri RAP-RAP diye borsa booom,ardından Deniz bey hükümetten çekiliyorum derdi,Borsa yine boom,1 hafta tahtalar alıcısız taban,taban düşerdi.
    Hey Allahım,ne günlerdi O günler...

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Ard arda gelen 3 müdahale bu arenada zarların ne kadar hileli olduğunu gösteriyor...

Bankalar ard arda 10 tavan çekerken neredeydiniz...

Neyse, asil soruma geleyim, bunca habere rağmen aksam seansı neden sakin kaldı sizce?
    Üst akıl long istiyor. Bir sonraki hamleleri hisse senedi BES fonlarına teşviği arttırmak olabilir.

Thyao tarafında Anadolu Jetin veya Turkish cargonun halka arzı gelebilir.

Her varlık fonu şirketinde ayrı bir hikaye yazarlar. Maden bulduk gömü bulduk şunu bulduk

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem
    @PiyasaTurkiye
    ·
    6d

hey Allahım
    Bence masa başı sallamasyon. Vakıfbank da o zaman aynı mantıkta işin içinde olmalı, yönetim kurulunda yer alıyor.

KAP Kayıtlarına Yatırım Finans'ın ana ortağı %95,78 ile TSKB

TSKB'nin ana ortakları ise

İş Bankası %47,68
    Vakıfbank %8,38
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Üst akıl long istiyor. Bir sonraki hamleleri hisse senedi BES fonlarına teşviği arttırmak olabilir.

Thyao tarafında Anadolu Jetin veya Turkish cargonun halka arzı gelebilir.

Her varlık fonu şirketinde ayrı bir hikaye yazarlar. Maden bulduk gömü bulduk şunu bulduk
    Aksam seansı???

Sayfa 872/990 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •