Sayfa 90/1001 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Günaydın TÜRK MİLLETİ

TÜRK MİLLETİNE GEÇMİŞ OLSUN.

Hala laf ettirmiyorlar bu yönetime 20 yılda çivi bile çakmayan bu konuları kader taktiri ilahi gören zihniyet.

Ne diyeyim ben.

Hepmi bunları yaşayacağız.

Yeni binalarda yıkıldı.Rüşvet yiyip göz yumanlar haram zıkkım olsun hepinize.

Silindir geçti sanki ÜLKEMDEN.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 3 bin 381 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 bin 426 kişinin yaralandığını açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Nebati : Burada sıkıntı sosyal medyadaki yanlış haberler. Binalarda şehitlerimiz var, yaralılar var. Onlar da birçoğu deprem binalarından değil, depremden kaçarken yaralananlar vesaire."
    Yalanlarınla boğulursun umarım.

Vesaire mi?

5. Dalga geçtikleri, aşşağıladıkları, hor gördükleri ne varsa başlarına geldi. 20 sene de gösteriş dışında hiçbirşey yapılmadığının kanıtı, yine halk kendi göbeğini kendi kesecek gibi duruyor.
    Gelen videolarda yollar bomboş, yıkı binaların etrafında kimse yok. Sorsan NATO'nun en büyük kara gücüyüz. Hani nedereler, niye yardım ettirmezler.

6. Çimento şirketlerine yüklenen yatırımcılar
    Her şirketin bir kapasitesi var, sonsuz kazanma durumları yok, ayrıca hükümetin ne gibi tedbir alacağıda belli değil (tavan fiyat gibi) uyanık geçenip öpülme durumunuz olabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,923
    Soylu dış ülkelere fırça çekiyordu,şimdi hazineyi soyup tamtakır bıraktıktan sonra yardım dileniyor,128 miyar dolar kaıyp para,suriyelilere harcanan 80 milyar dolar,deprem vergilerinide ütelediler,ülkede ağır ekonomik ağır koşullar yarattılar,bunun üstünede depremler felaketi bindi,çık bakalım işin içinden,zaten yangınlarda gördük ne yaptıklarını,deprem yıkıntılarının altında kalan çaresiz insanlarımız,zaten hipotermiden umutta kesildi ağır kış koşulları yüzünden.

8. Deprem bu ülkenin gerçegidir
    Bundan sonrada olacak, İstanbul da da olacak, bilimsel gerçek
    Devlet vatandaş işbirliği ile bu konuyu çözebilir
    Ancak ne devlet ne de vatandaş çözme derdinde değil
    Bu düzen böyle devam eder, kim gelirse gelsin

Sayfa 90/1001 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz