Faiz enflasyon nas varken ne bileyim bilim milim falan,,, ne kadar da banal... Yakıştıramadım...
Faiz enflasyon nas varken ne bileyim bilim milim falan,,, ne kadar da banal... Yakıştıramadım...
Helikopterle şimdiye kadar ekipler adanadan hayaya aktarılırdı. Boş arazı düzgün bir caddeye hastanr bahcesine vs inilirdi
99 da Helikopter vs tüprasta yangını söndürüyordu kanallar helikopterle yayın bile yapıyordı
Şimdi 2023 iha ile köylerin durumuna vs bile bakılabilirdi.
Çok basit bir plan. Deprem afet toplanma yerlerine çadır kurulacak yerlere alt yapı zemin çalışmasi vs elektrik tesisatı çekersin atık giderini döşersin gerekli ekipmanlari orada depolarsin. Kurulumu yapacaklar önceden eğitilir. Hatta orası için temiz su bağlantısı yaparsın. Afet olduğunda kurulumu yapıp çalışır halde saatler içinde teslim edersin.
O dediğiniz yerlerde şimdi optimum outlet denilen AVM cinslerinden falan vardir büyük ihtimalle.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az once afada bas vurdum gönüllü olarak.
Nasil oluyor bu işler. Var mi içinizde bilen?
bilecik şeyh edebali üniversitesi fizik bölümü öğretim üyesi olan prof. dr. ali ihsan göker: “deprem veya binalar öldürmez, allah öldürür. o da eceli geleni. depremde ölenler aynı anda mars'ta bile olsalar yine öleceklerdi.”
Şimdi ben bu sığırla birlik ve beraberlik içinde mi olacağım? Bu kafanın yönettiği devlet süper şahane mi diyecegim? Valla ben insanım az buçuk eğitim gördüm olmuyor bu kafayla uyuşamiyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri