Sayfa 36/1002 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Faiz enflasyon nas varken ne bileyim bilim milim falan,,, ne kadar da banal... Yakıştıramadım...

2.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Bu kafa anlamaz Ayhan....kendini zorlama.....kilitli beyin bunlar....sorgulamağa korkar...düşünemez.......düşünmeye korkar.....!!!!!!!!!!!!
    bu duruma düşmemizin sebebi bu zaten, siyasetçi ne yaparsa yapsın takım tutar gibi hüloğğ demek..

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hatay ova ova
    aşamıyorsan uçakla gidersin diyecem ama
    baharda su basan bataklığa havaalanı yaptılar kimseyi dinlemediler
    o kadar dendi orası bataklık orada pist olmaz bide deprem oldu havaalanı devre dışı
    Helikopterle şimdiye kadar ekipler adanadan hayaya aktarılırdı. Boş arazı düzgün bir caddeye hastanr bahcesine vs inilirdi

99 da Helikopter vs tüprasta yangını söndürüyordu kanallar helikopterle yayın bile yapıyordı
    Şimdi 2023 iha ile köylerin durumuna vs bile bakılabilirdi.

4. Çok basit bir plan. Deprem afet toplanma yerlerine çadır kurulacak yerlere alt yapı zemin çalışmasi vs elektrik tesisatı çekersin atık giderini döşersin gerekli ekipmanlari orada depolarsin. Kurulumu yapacaklar önceden eğitilir. Hatta orası için temiz su bağlantısı yaparsın. Afet olduğunda kurulumu yapıp çalışır halde saatler içinde teslim edersin.

5. O dediğiniz yerlerde şimdi optimum outlet denilen AVM cinslerinden falan vardir büyük ihtimalle.
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çok basit bir plan. Deprem afet toplanma yerlerine çadır kurulacak yerlere alt yapı zemin çalışmasi vs elektrik tesisatı çekersin atık giderini döşersin gerekli ekipmanlari orada depolarsin. Kurulumu yapacaklar önceden eğitilir. Hatta orası için temiz su bağlantısı yaparsın. Afet olduğunda kurulumu yapıp çalışır halde saatler içinde teslim edersin.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    O dediğiniz yerlerde şimdi optimum outlet denilen AVM cinslerinden falan vardir büyük ihtimalle.

O kadar akıl bunlarda yok bahçıvan kasap olsa bu kadar sıkıntı olmaz.

7. Az once afada bas vurdum gönüllü olarak.
    Nasil oluyor bu işler. Var mi içinizde bilen?

8. bilecik şeyh edebali üniversitesi fizik bölümü öğretim üyesi olan prof. dr. ali ihsan göker: “deprem veya binalar öldürmez, allah öldürür. o da eceli geleni. depremde ölenler aynı anda mars'ta bile olsalar yine öleceklerdi.”

Şimdi ben bu sığırla birlik ve beraberlik içinde mi olacağım? Bu kafanın yönettiği devlet süper şahane mi diyecegim? Valla ben insanım az buçuk eğitim gördüm olmuyor bu kafayla uyuşamiyorum.

Sayfa 36/1002 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •