Sayfa 41/1002 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Viop XLVIII

VİOP30 -%6 negatif fiyatlamaya rağmen alış satış farkı sadece -5 bin,

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ahmet Mergen
    @ahmet_mergen
    Yardım ekibi diye 15-20 kişi gönderen ülkelere de hastayım.Yahu bir de sizleri ağırlayacaklar diye bir sürü iş çıkıyor.Bırakın dağınık kalsın.15 kişi nedir yaa.Yardım dediğin zaman 1000-1500 kişi gönder de bari köpeklerle filan enkazdan deneyiminizi kullanarak insan kurtarılsın...
    ÖS 12:25 · 7 Şub 2023
    ·

Tamamen katılıyorum..30 kişi göndermek ne demek?
    Tecrübeli 30 kişi tercübesiz 300 kişiye bedeldir.
    Madenciler deprem bölgesine gider gitmez enkazdan insan çıkarmaya başladır.
    Adamlar tecrübeli, bütün iş hayatları yer altında taş toprak

3. hırsızlık yapan biri arap ülkelerinde hangi elle yapılmışsa o eli kesildiğini duydum .

Ahmet Mergen den bir mesaj;

Deprem sonrası eğer marketlerde ve dükkanlarda bilhassa deprem için gerekli malzemelerde fırsat bu fırsattır diyerek 1 gün önceki fiyatlara göre artış yapan tüm dükkanların kapanması ve sahiplerinin de ticaretten ömür boyu men edilmesi iyi bir mesaj olur diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    cuma akd paylaşabilir misiniz, erişimim yok şu an.

insanlar borsanın neden açık olduğunu anlamıştır umarım.
    Çok geçmiş olsun, buyrun cuma gün ki takas, Y/F aldığı malı bugün yedirmiş,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Her an yayın yasağı gelebilir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hırsızlık yapan biri arap ülkelerinde hangi elle yapılmışsa o eli kesildiğini duydum .

Ahmet Mergen den bir mesaj;

Deprem sonrası eğer marketlerde ve dükkanlarda bilhassa deprem için gerekli malzemelerde fırsat bu fırsattır diyerek 1 gün önceki fiyatlara göre artış yapan tüm dükkanların kapanması ve sahiplerinin de ticaretten ömür boyu men edilmesi iyi bir mesaj olur diye düşünüyorum.
    ceza veya ticaret kanununda yer almayan bir yaptırımı keyfi olarak uygularsan ileride geçmiş iktidar sahipleri için her türlü sonradan getirilmiş yaptırımı kabul etmiş olursun..

7. Conflict
    @ConflictTR
    ·
    1 sa
    İspanya: "Juan Carlos I Amfibi Hücum Gemisi, 500 denizci ve yardım malzemeler ile birlikte Türkiye'ye doğru yola çıktı."
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Her an yayın yasağı gelebilir.
    Evladım ne zaman kötü bir şey olsa yırtık şeyden fırlamış gibi geliyorsun. Koca koca insanlarız biz.

Sayfa 41/1002 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •