Soru şu, tabandan mı sepet yapmalı yoksam taban olmayan Eregl gibi kağıtlardan mı?
Originally Posted by secbul Hisseleri primli olabilir mi. 3 tane çimento hissesi için mi hiç sanmam oyun çok daha büyüktür.
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by Ohac Soru şu, tabandan mı sepet yapmalı yoksam taban olmayan Eregl gibi kağıtlardan mı? Bekleyip tabandan eregliden olabilir
Originally Posted by ayhan53 Sanırım dün thy de ücretsiz taşımış. bu kaosun üstesinden gelmek için bazı kesimler elini taşın altına koymalı ...
Originally Posted by TIFIL doğru yönde olanlar para kazanıyordur bence Ayasofya tepesi belirginleşmeye başladı, evet orası tepeymiş diyecekler daha
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Ayasofya tepesi belirginleşmeye başladı, evet orası tepeymiş diyecekler daha Kızılca biberi ağıza mi sürüyorduk yoksa tıpaya mi reis
Originally Posted by ayhan53 Bekleyip tabandan eregliden olabilir Cari fiyattan spottan aldım... Düşerse vadeliden koyarım...
Originally Posted by Ayasofya 2005 Kızılca biberi ağıza mi sürüyorduk yoksa tıpaya mi reis Seni biraz gergin gördüm Ayasofya abi, rahat ol relax herşey kontrolüm altında
Forum Rules
Yer İmleri