Bear_Bull
@BearBull26
bizim araci hanim ise gitmede kulkaniyor ama hataya marasa yada i yone tardim goturen benide yanina alabilir ishucune ihtiyac varsa
abi bu baslikdaki 4 5 arkadas ile surekli irtibat halindeyim ama ozetle iyiyiz korkudan eve giremiyiruz 2.buyuk depreme evde pc basinda foruma yazarken yakalandim ilkinden sonra cesaretim vardi ama artik cesaret kalmadi
Geçmiş olsun. Ne büyük acılar yaşanıyor. Bi yakınım yok bölgede, ben bile artık normale dönemem diyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor, yakınları olanı düşünemiyorum.
Ciddi ciddi İstanbul’dan ayrılmayı düşünüyorum. Zaten emekli sayılırım, çok da ist aşığı değilim zaten.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
sana karadeniz yakisir abi .ben istanbul depremini yasadim ordan cedaret vardi burda cocuklala kurtuldum ilkinde cesaretim vardi eve girfim ilk isim foruma girmekdi hesapkara bakmafim bike sadece forum 2.deprem 1.den az sureli oldu ama yikici oldu .ama bizim aklimiz islahiye hatay maras malatyada elbistanda isnanieyede su an adanada hasar nispeten nisbi ilarak az
Aslında şiddetli hissedilen bölge değil,Adana nispeten daha az. kardeş sen üstüne alınma ama lafım bazı çok bilmiş sözde Prof olanlara gecenin 4ünde öyle bir sallandıkki aklımızın yerinde olduğuna şükrediyoruz. Twitter kapalı diye burada yazıyoruz kapatan zihniyetin sayılı günleri kaldı
yazilarim kotu ilk defa teldan giriyorum .hanimin isi olmasa direk adana disina cikardik ama biz kalmak zorundayiz.
Yer İmleri