Sayfa 234/822 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 6576 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    burada şaşıtıcı şey, bu EW lerin gidipte burada aylar önce bahsettiğim daha sonra 7 kasıma güncellediğim 31 ekim le buluşması,

bu benim analizlerde hep ola gelir,..ben 31 ekim sonradan 7 kasıma güncelledim düşen demiştim

işte durum budur,
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    çok üzgünüm bir öncekinde rusya ukrayna savaşı başladı ve şimdi deprem oldu,

bu bir önceki bölümdür, geçti gitti, sonuna doğru ukrayna _rusya savaşı başladı,...bunu bir kaç kez verecektim buradan, sittir dedim, sende kimsin

yaptığım iş aslen sp500 104 haftasıdır, geriden takip başka bir şey değil, ne münecciplik, nede başka bir şey, tamamen doğal,...
    Son düzenleme : indregandi; 08-02-2023 saat: 22:56.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    dolaysıyla bu alamede bir ben varım, teee mart ayından 7 kasımı (31 ekim) yazmışım, 7 kasım sonrasına short argumanları konu alırım demişim, şimdi eleştirliyorum, %25 -30 terste kaldım diye, haklılar sonuçta kaldıraçlı piyasa,

ama 7 kasımı yazan benim, başka adam yok böyle, topiğim belli, argumanım konum ve konumum belli,..tarzım belli,..

7 kasım bismillah hadiiiii değil, 41 hafta sürecek,..... 8.haftasındayız,...

bekleyeceğiz gelişmeleri göreceğiz, nasılki long periodda bakın neler oldu, illaki short periodddada ot bok bahane edilecek ve illaki olacak
    mesaj 1799

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    aynen günlük long oldu, flat, short oldu shorta geç,

şimdi aralık vade zaten bitiyor, artık palanın cebinde, bunu alacak cebe atacak, sonra şubat vadeden itibaren aynen bu dediğinizi kovalayacağız, 41 haftanın haftaları tükendikçe short özellikle daha bir ağırlık ağırlık kazanacak,...

ama bir 4 cent veya 5.5/6 cent ihtimali var, ekonomi bom bok ama ihtimal var, niye çünkü fırsat kurda kuşa fırsat sunulmuş,..istikamet mecburi olmuş her yer kapalı, bit pazarına nur yağmış,..o nedenle,

ama biz genede 7 kasımcı olduğumuzdan short sinyal geldimi affetmiyoruz günlükte o tarafa dönüyoruz ciddiye alıyoruz sinyali, çünkü TR nin bütün salakları borsada ve toplu haldeler,

herkes birine bir hisse söylemiş sanki, adam controlmatik almış hemde 60 tl den, 230 olmuş oradan %9 aşağı basmışlar panik yapıp bana soruyor ne yapayım diye, ben hisseyi ilk duymuşum bu arada, ..bilmem etmem, amk, viob çuyum ben,..

düşünebiliyormusunuz,..bana soran % 400 karda,..

biz korkudan alamıyoruz, koyun olan, az biraz salak olan , başkasına soran tavsiye alan malı götürmüş,..

bunlar daire yazlık falan filan almadan ağalar palalar bunlara bir çullanmalılar öncelikle,..
    mesaj 1801

4.  Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    Anladığım kadarıyla strateji flat yada şhort.
     Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    Muhtemelen nisanda seçimler. 5 0cağa kadar düşüş sonrasında şubat ortaları yada 3. haftası sonlarına kadar sürebilecek bir tepki falan olurmuki ardından okkalı bir düşüş. Seneryo.
    şimdi arkadaşlar, 7 kasım bizim 41 haftalık şhort arguman tarihi, bkz endex değerleri,

bu gün oraya 7 kasıma vurduk, devre kesici geldi, mtx grafta 8 kasım yok, yani hukuken butlan, burası tr, her şey kabulumüzdür, özellikle shortsak,

bunun alt/üstü yani 7 kasımın ilerleyeni short flattır, mütemim cüzde 41 hafta davam ediyor çünkü,..

7 kasımı aşağı kestim shortta soluklanıyorum o manada,..

bu 41 haftayı geçenlerde tekrar saydım ve uzayacak, 50 hafta üstlerine gidecek,..öle diyeyim,..

5. şimdilik 7 kasım alt /üsttür,

yani fiyat 8 kasımda 7 kasımı alt/üst etti, borsa devre kesici kodu, mtx te ise 8 kasım barı yok,

yani shortçuluk böylesine zor bir meslek amk yım,..hemde bir güzel,...

6. aynen 08 şubat barı yok, borranın 14 şubatta açılacağı bildirildi, ama sabah seansında 7 kasıma alt /üstüz,

aşağıda mtx yerine trading view de

7 kasım alt/üst ü 08 şubatta görüldü, 14 şubatta borsa açılacak,

ben artık dediğim üzere 41 hafta hali hazırda devam ettiğinden ama 7 kasım alt/üst ettiğinden neyim short flat,

7. capito uzun uzadıya anlattım,

ilerleyende 41 haftayı 50 üstüne atacam, burada yapacam bunu, başka yerde değil,..

41 haftayı biraz uzatacam,

60 hafta yaptım, 60 hafta geneli short baskıdır, analizde sp500 den yola çıkılmıştır

8. şimdi 7 kasımı alt /st edip devre kestiğimizden, biraz soluklanıyoruz,...

Sayfa 234/822 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •